Wednesday, April 15, 2015

Tea tree oil and "primer" from The Body Shop




Здравейте, милички. Много време се чудех за какво да пиша в първата си публикация, но накрая реших да пиша за крема за минимизиране на порите с чаено дърво на "The body shop" и за маслото от чаено дърво отново на марката. За съжеление и двете бяха до голяма степен разочарование за мен. Продуктите си ги закупих от Англия и бяха двете в сет за 10 паунда.




 
     От крема за пори очаквах да намали порите ми, но не стана така. Аз лично дори не мога да го нарека крем, а по-скоро основа за фон дю тен. Кат основа наистина върши невероятна работа, порите ми изглеждат по-малки и матира лицето. Текстурата е леко жълтеникава, плътна теччност. Не съм забелязала грима ми да издържа по-дълго с нея, но по отношение на порите, наистина изглеждат по-свити.

 













Относно маслото-пълно разочарование. Предназначено е да се пребори с пъпките,но при мен не прави абсолютно нищо. Предложено е в малко стъклено шишенце с крайник за дозиране. Аз лично капвам 2-3 капки върху клечка за уши и го нанасям директно върху пъпката. В сайта им пише, че има успокояващо действие, но истината е, че аз не го усешам.





Надявам се първият ми пост да ви е харесал и да е бил от полза! Целувки хх