Wednesday, August 26, 2015

Любимци за месец Август

     Здравейте,като за начало искам да се извиня, чедълго време ме нямаше, но бях малко заета.
Днес реших да ви покажа любимите ми продукти за Август месец. Ако желаете мога да направяи пост относномоята ежедневна грижа за коата (подходящо за хора с акне). Така нека да започнем с любимците ми :)


 1. Нека да започнем с любимата ми база- Bnefit pore fessional.


Аз имам мини варианта на това бебченце, но много искам да си взема и пълният размер. Тази паза е златна и е моят holy grail продукт. Запълва порите и прави фон дю тенът перфектен. Освен това с тази база забелявзвам, че гримът ми издържа с поне оше 4 часа повече. Нямам достатъчно хубави думи, които да кажа за този продукт. Ако имате възможност да си го вземете, определено не пропускайте шанса си! :) 



2. NYX- Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation


Въпреки, че пише че е с пълно покритие, аз лично бих казала, че е със средна покривност. Стои доста естествено на моята кожа поне. Не е наистина напълно матов, но това е нещо, което ми хареса, тъй като моята кожа се омазнява единствено през лятото и то само в Т-зоната. Имам го в цвят Nude и е перфектният за моят цвят на кожата. Поръчах си го от сайта на nyx,bg, при големите намаление и ми излезе 10,77. Беше доста желан от мен продукт и много се радвам, че се сдобих с него.    


3. Soap & Glory  Kickass Concealer



Бих казала, че коректорът е уникален. Има страхотна пълнапокривност и е страхотен и за под очите тъй като не е напълно кремообразен, а е доста мек, Коректорът е с прозрачна пудра за заключване и с два цвята коректори, което аз мисля, че е страхотно. Аз го имам в цвят Medium и по-светлият цвят ми пасва идеално. Закупих си го от дрогерийният магазин Boots в Лондон на цена от 10 паунда.



4. Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer. 


Този коректор е перфектен за хайлайт под очите, въпреки, че е доста тежък,когато се наслои, така че бъдете внимателни с него. Аз го имам в цвят 010 Ivory. Уникално озарява погледа. Можете да го намерите в дрогерии Лили и Елитис на цена от 8,19.




5. Barry M- Flawless Chisel Cheeks Contour Kit.


Тази палитра яобожавам заради бронзанта и цвета за контуриране. Не съм доволна от хайлайт цвета, тъй като е с много лоша пигментация, но другите цветове са си УНИКАЛНИ, страхотна пигментация и стоят толкова естествено,че не е истина. Отново е закупена от Boots в Лондон, за което съжелявам, че показвам такива продукти, но може и да успеете да се сдобиете с тях. 
Цената и беше от 6,49 паунда.  


6. Последна, но не на последно място е палитрата ми на Lorac Pro
Товае една уникална неутрална палитра. Подарък ми е така, че не мога да ви кажа цена, но знам, че отново е от Лондон. Цветовете са страшно пигментирани и стоят много красиво на очите. Има 16 цвята, от които 8 са матови и 8 сас блестящи частички. 


Това бяха любимите ми продукти за месец Август, а кои са вашите? 
xoxo, Калина! :)