Monday, September 28, 2015

Review- Iconic

Здравейте, днес реших да пиша за най-скорошната ми придобвика- четките на Iconic F707 и E563, но преди това искам да кажа и няколко думи за страницата от която си го поръчах, а именно BoxyBox. Обслужването им е на ниво, няколко пъти съм си поръчвала от там и са изключително мили и точни, което мисля, че е много важно. Качеството на продъктите е на ниво, а цените достъпни.Много съм очарована от екипа им и определено смятам да си поръчвам още неща от тях :)
     А сега за четките, ще започна с F707
















Както сами виждате тази четка е тип buffing brush и наистина съм страшно доволна от начина по който нанася фон дьо тена ми. Косъмчетата са изключително меки и поради факта, че са толкова на гъсто фон дьо тена се разнася много равномерно и прецизно. Четката е от изкуствен косъм. Освен за фон дьо тен, мисля, че тази четка би била идеална и за кремообразен контур, както и за нанасяне на пудра, все още не съм експеремнитарал толкова много с нея, но ще ви държа в течение ако реша да си поиграя малко повече с грима на лицето ми,Четката е страхотен двойник на F82 от Sigma. Относно външният и вид мисля, че е изключително елегантен и изчистен-нешо, което на мен много ми допада. Преди няколко дни бях на сватба и всички много харесаха гримът ми и ме питаха какво съм използвала за нанасянето на фон дьо тена,комплимент който до сега не съм получавала. Мисля, че определено си заслужава цената от 13 лева.






Както споменах следващата четка е Е563.
Тази четка е идеалната за блендиране не сенки в згъвката на окото.
От страшномного време се мъча да намеря идеалната и мисля, че
най-накрая успях. Четката е от естествен кози косъм и на докосване
е много мека. Когато блендирам сенките си с нея просто и аз не знам
бих казала, че това е най-меката четка, която притежавам. Изключително е лесно да се работи с нея и не се налага да използвате натиск, както ми се бе случвало с други четки. Дизайнът е същият като на buffing четката. Ако си търсите по-достъпен вариант на E25 от сигма ви препоръчвам тази. Цената и бе 12 лева и мисля, че за четка от естествен косъм си заслужава.

Истината е, че много бих се радвала ако се сдобия и с още техни четки, тъй като са наистина уникални и на доста достъпна цена, а аз определено това търся! :) 

Вие пробвали ли сте техни четки и ако да какво е вашето мнение? Бих се радвала да го чуя в коментарите по-долу. Приятен ден!  
  
XOXO, Калина! :)

Не ми е плащано за да пиша това ревю,нито продуктите са ми изпратени, мнението ми е базирано изцяло на опита ми с тези четки 

Wednesday, September 9, 2015

Моят Wish List


Здравейте, в днешният пост реших да ви покажа продуктите от моят wish list- някои от тях вече притежавам, тъй като списъкат е от доста време вече. Няма да се обяснявам много много директно ще започна. 


1. Лице

-Основа- Основите, които много искам да притежавам са три- Nars Pro-Prime, BareMinerals Prime time и на Guerlain Meteorites озаряваща перлена основа. До преди 3-4 месеца много исках да се сдобия и с Benefit PoreFessional, но както знаете от предишната ми публикация, вече я притежавам. 


-Фон Дьо Тен- На последък съм в издирване на перфектният за мен продукт от тази категория и тези, които съм си набелязала никак не са малко, за съжаление. Първият, който искам и с който се сдобих съвсем на скоро, че дори още не съм го изпробвала е Estee Lauder Double Wear. Други продукти от тази категоря, за които копнея са: Bobbi Brown Skin Foundation, MAC Studio Fix, Nars Sheer Glow, Armani Luminous Silk и последен, но не на последно място L'oreal Infallible 24h Matte.


-Ружове: Ружовете, с които искам да се сдобия са: TheBalm Frat Boy, TheBalm Cabana Boy


-Борнзанти- Тази категория е по-скромна. Бронзантите, които искам са два- Nars Laguna ,Benefit Hoola  и разбира се Estee Lauder Bronze Goddess.


-Highlighters- Напоследък доста съм се пристрастила, към този тип продукти и съм си и набелязала няколко. 1вият е на TheBalm Mary-Lou Manizer, вторият отново на марката TheBalm Cidny-Lou Manizer, третият продукт, който съм си набелязала е на Benefit Watt's up.



-Коректори- Божичко, за малко да пропусна тази стъпка хаха. Коректорияте, които желая са на MAC Pro Longwear  Concealer и на Nars Radiant Creamy Concealer

Това са всички продукти за лице, които бих се радвала да притежавам, а нека сега да преминем към очите. 


2. Очи

Единствените продукти за очи, които искам са все палитри със сенки. 1вата, която бих се радвала да притежавам е на Urban Decay Naked, а може би за втората вече сте се досетили, че е отново на Urban Decay и това е Naked 2 . Друга палитра, която много бих искала да добавя в колекцията си е, Lorac pro 2. Последните два палитри, които бих искала да притежавам са на Too Faced Chocolate Bar и на SmashBox Full Exposure Palette. Сега обаче като се замисля, много бих искал и да си взема на Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade и Brow Wiz



Това бяха всички продукти в моят Wish List, а кои са вашите? Надявам се публикацията да ви е харесала. 

Целувки, Калина xx