Wednesday, September 9, 2015

Моят Wish List


Здравейте, в днешният пост реших да ви покажа продуктите от моят wish list- някои от тях вече притежавам, тъй като списъкат е от доста време вече. Няма да се обяснявам много много директно ще започна. 


1. Лице

-Основа- Основите, които много искам да притежавам са три- Nars Pro-Prime, BareMinerals Prime time и на Guerlain Meteorites озаряваща перлена основа. До преди 3-4 месеца много исках да се сдобия и с Benefit PoreFessional, но както знаете от предишната ми публикация, вече я притежавам. 


-Фон Дьо Тен- На последък съм в издирване на перфектният за мен продукт от тази категория и тези, които съм си набелязала никак не са малко, за съжаление. Първият, който искам и с който се сдобих съвсем на скоро, че дори още не съм го изпробвала е Estee Lauder Double Wear. Други продукти от тази категоря, за които копнея са: Bobbi Brown Skin Foundation, MAC Studio Fix, Nars Sheer Glow, Armani Luminous Silk и последен, но не на последно място L'oreal Infallible 24h Matte.


-Ружове: Ружовете, с които искам да се сдобия са: TheBalm Frat Boy, TheBalm Cabana Boy


-Борнзанти- Тази категория е по-скромна. Бронзантите, които искам са два- Nars Laguna ,Benefit Hoola  и разбира се Estee Lauder Bronze Goddess.


-Highlighters- Напоследък доста съм се пристрастила, към този тип продукти и съм си и набелязала няколко. 1вият е на TheBalm Mary-Lou Manizer, вторият отново на марката TheBalm Cidny-Lou Manizer, третият продукт, който съм си набелязала е на Benefit Watt's up.



-Коректори- Божичко, за малко да пропусна тази стъпка хаха. Коректорияте, които желая са на MAC Pro Longwear  Concealer и на Nars Radiant Creamy Concealer

Това са всички продукти за лице, които бих се радвала да притежавам, а нека сега да преминем към очите. 


2. Очи

Единствените продукти за очи, които искам са все палитри със сенки. 1вата, която бих се радвала да притежавам е на Urban Decay Naked, а може би за втората вече сте се досетили, че е отново на Urban Decay и това е Naked 2 . Друга палитра, която много бих искала да добавя в колекцията си е, Lorac pro 2. Последните два палитри, които бих искала да притежавам са на Too Faced Chocolate Bar и на SmashBox Full Exposure Palette. Сега обаче като се замисля, много бих искал и да си взема на Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade и Brow Wiz



Това бяха всички продукти в моят Wish List, а кои са вашите? Надявам се публикацията да ви е харесала. 

Целувки, Калина xx


0 коментара:

Post a Comment