Monday, October 3, 2016

L'Oréal Paris True Match

Както в предната публикация от днес, в тази ще ви говоря за другият ми любим фон дьо тен от това лято- L`Oreal True Match. 

Дълго време се колебах дали искам да изпробвам този фон дьо тен, тъй като съм с комбинирана кожа, а в него има блестящи частички. След чудене почти една година се сдобих с него отново благодарение на enzo.bg и не съжалявам и за секунда че си го поръчах. Цяло лято съм редувала двата фон дьо тена и всеки ден получавах комплименти колко добре изглежда кожата на лицето ми. Цветът който притежавам е 2.C Rose Vanilla и ми е леко тъмен в момента, но както и при Infallible през лятото беше идеалния цвят за мен. 
  Отново ще започна от опаковката. Отново е в стъклено шише и отново има помпа, но този път не е черна, а е сребриста с прозрачна капачка. Мисля, че опаковката му е доста стилна и му придава вид на продукт от "високия" клас гримове. Слагам високия в кавички, тъй като съм на мнение, че понякога в дрогериите можете да намерите много по-хубави и качествени продукти и прехвалените скъпи марки, не че имам нещо против тях, аз както всяка една дама ги обожавам и се чувствам по-уверена носейки руж за 50 лева, но не там е въпросът, но както и да е, нека да преминем нататък с ревюто.

  Покривноста му е средна, но ако пожелаете можете да сложите малко повече в проблемната ви зона (ако имате такава) както правя аз и да стане доста добре покривен. 
 Може би вече сте разбрали, че има озаряващ финиш, но въпреки това много го харесвам, а и винаги можете да сложите матираща основа под него и матираща пудра за да го запечатате (много скоро очаквайте ревю за страхотни такива попадение от дрогерията). 
 Този фон дьо тен беше поставен на абсолютно същите тестове, както и Infallible фон дьо тена и мога да ви кажа, че крайният резултат беше същия. Това е един продукт, който въпреки жегите оставаше на лицето ми все едно е току що нанесен. Отново ще се повторя, впечатляващо,  нали?
 Както и с другия фон дьо тен и с този съм нямала проблем с това да се cake-не или да се изтрие от лицето ми, нито с това да се оксидира по някое време на деня. Както е изглеждал при нанасянето си, така и ще изглежда при свалянето му.
 Истината е, че не мога да намеря достатъчно хубави думи за да ви опиша, колко невероятен е този продукт.
 Истината е, че не знам дали до сега съм намирала толкова перфектен фон дьо тен, колкото този и отново на марката L`Oreal - Infallible, за който можете да прочетете тук
Разбира се търсенето на идеалния за мен фон дьо тен няма да приключи тук, но тези два продукта винаги ще си ги купувам отново и отново, защото наистина си заслужават парите! 

L'Oréal Paris Infallible

Здравейте, любими мои.От много дълго време не бях сядала да пиша в блога ми и много съжелявам за това, надявам се да успея в рамките на два-три месеца да се реванширам за дългото ми отсъствие. Причината поради която дълго време не бях активна е, че през лятото започнах работа в една сладкарничка и по цял ден работех, а вечер се прибирах капнала и не намирах сили, но това е отделна тема. 
 Днес съм тук за да си поговорим за любимият ми фон дьо тен в момента. Тези от вас, които следят блога ми най-вероятно вече знаят, че фон дьо тенът е нещо, което използвам всеки ден и обичам да намирам нови любимци. В тази и в следващата ми публикация ще ви разкажа за двата в които се влюбих това лято.
Може би от заглавието вече сте се досетили, че първият за който ще ви говоря е Infallible от марката L`Oreal. Много дълго време исках матовия вариант на този продукт и разбира се все още го искам, но много исках да пробвам и Stay Fresh. Сдобих се с него благодарение на enzo.bg и си го закупих в цвета 130 True Beige, който разбира се ми е леко тъмничък. 
Както винаги ще започна от опаковката му- идва в стъклено шишенце от 30 милилитра. Има си помпичка, нещо което се научих с времето да оценявам много и е с червена капачка, която мисля че изглежда много стилно, тъй като тя прозира и отдолу се вижда и черната помпичка. 
Фон дьо тена е със средна към пълна покривност (повечето от вас знаят колко обичам моите фон дьо тени да са с колкото се може по-голяма покривност заради проблемната ми кожа) и изобщо не изглежда неестествено нанесен и размазан добре. Не се усеща тежък на лицето и мисля че е много добър за ежедневието. 
С много от моите фон дьо тени имам проблема, че по някое време през деня започват да изчезват на места или да се cake-ват както казват много чуждестранни ютубърки (ако знаете как се казва това на български много бих се радвала да ми напишете в коментарите). 
Не смея да твърдя, че издържа 24 часа както обещава марката поради простата причина, че не съм го тествала за толкова дълго време, но смело мога да твърдя, че дори и след 12тия час този фон дьо тен изглежда уникално на кожата. Цяло лято съм била по 8 часа на работа в кухня, която е много гореща поради причината, че фурната работеше постоянно и след това излизах малко с приятели в жегата и вечерта когато се прибирах фон дьо тена изглеждаше като току що нанесен. Впечатляващо, нали? 
Завършека му е естествен, което според мен е идеално за всички видове кожа. 
Истината е, че не знам дали до сега съм намирала толкова перфектен фон дьо тен, колкото този и отново на марката L`Oreal True Mach, за който можете да прочетете тук
Разбира се търсенето на идеалния за мен фон дьо тен няма да приключи тук, но тези два продукта винаги ще си ги купувам отново и отново, защото наистина си заслужават парите!