Wednesday, March 30, 2016

Catrice-Eyebrow Set


След като ви споделих мнението си за поредният продукт за лице, реяших да ви дам обещаното разнообразие и точно поради тази причина сега ще ви представя един продукт без който буквално не мога да живея- комплекта ми за вежди на Catrice. 
 Catrice е може би любимата ми бюджетна марка, тъй като качеството е на много високо ниво, а цените са много достъпни. Имам доста техни продукти и не мисля, че има нещо което не съм харесала за сега. 
Преди година и половина някъде си закупих техният комплект за вежди и от тогава просто не мога да се разделя с него, нямало е ден в който да не съм го използвала, но са мое огромно съжаление, той много скоро няма да бъде част от грим колекцията ми тъй като буквално има за 3-4 използвания още, но определено ще си го закупя на ново след време. 

 Искам да започна това ревю с единствения минус на продукта- опаковката. Не че е лоша, но много бързо се счупи (още на 2рата седмица) което не е болка за умиране, тъй като пак става за ползване и предпазва продукта ми. 
Нека сега обаче да продължим с плюсовете. Мисля, че е много хубав факта, че в комплекта има два цвята сенки- по-светли (леко сивеещи, идеални за светла коса, като моята) и по-тъмни (кафеви, подходящи за момичета с по-тъмни коси). Продукта е страшно икономичен (причината моя да свършва е, че не веднъж съм ги изтървала и те се натрушиха много и се поизгубиха и парчета и се бяха разпилели и в чантата ми, абе беше голям кошмар) и също така самите сенки са си в доста голямо количество (4 грама е самия продукт, така че предполагам към грам е едната сянка).  Друго, което ми направи добро впечатление през годините е, че са много лесни за разнасяне и много пигментирани. Доста лесно се работи с тях, дори когато бързаш, а да не говорим и колко естествено изглеждат за разлика от един молив за вежди.

Освен, че в комплекта има две сенки различни цветове има и едно малко огледалце на капачето, което е перфектно за да обхване веждите ви, което ви дава възмовността да действате дори и да нямате огледало в себе си. Опаковката на продукта е доста дебела и отдолу има "тайно чекмедженце", което се узбутва и там се крият една много сладка малка пинцета, която по чудо върши много добра работа ( очакванията ми за нея не бяха изобщо високи ако трябва да бъда честна, но доста съм си я използвала) и една малка четчица за вежди (скосена), а от другата страна е едно много сладко спули (което на мен лично ми вършеше работа само за опашката на веждите ми). 

 Още една мааалка подробнст към минусите, но може при мен да се е получило така, понеже самият комплект преживя доста в моите ръце, надписите много бързо се изтриха, което не мисля, че е от голямо значение, защото все пак не те са важните в случея хихи. 
Като заключение искам да кажа, че това е един уникален продукт и ако все още не сте го тествали ви го препоръчвам със две ръце и два крака, няма да съжелявате!
На най-изгодни цени продуктите на Catrice можете да намерите на enzo.bg

Nars-Sheer Glow


Здравейте, любими мои! 
 Знам, че ви обещах да има разнообразие в блога ми и да не ви говоря само за продукти за лице, но ето, че пак съм тук с ревю на поредният фон дьо тен, но какво да се прави, знаете колко съм вманиачена в това да намеря перфектния! Не веднъж съм ви казвала с какъв тип кожа съм, но ще се повторя или може би потртя и аз не знам вече, че съм с комбинирана кожа, т.е мазна в T-зоната и нормална в останалите очастъци, имам белези и от време на вереме ми излизат и нови пъпки, имам големи пори и доста черни точки, като цяло лицето ми е много зле, но мога да кажа, че доста се оправи от както смених грижата за него и ако ви е интересно каква е тя сега мога да напиша пост и за това. Но както и да е, не за това сме тук днес. 

  Щом четете този пост предполагам се интересувате от продукта. Искам да кажа първо, че лятото открих сайта enzo.bg и се влюбих в нещата, които предлагат. Естествено аз от много време си мечтаех за този продукт и когато видях, че се предлага там бях на седмото небе от щастие, за съжаление него ден нямаха моя цвят- Deauville, но вече бях решена, че аз ще притежавам този продукт и постоянно го следях дали не са го заредили. И така си чаках с месеци, докато един прекрасен ден през февруари не забелязах, че са го заредили и ето така се сдобих с това меко казано съкровище.
 Както винаги продукта пристигна много добре опакован и увит с пукащи балончета (една от любимите ми части от разопаковането) с типичната за NARS опаковка. Самият продукт е в стъклена бутилка с черна матова капачна. Колко изискано, нали? Продуктът е 30ml. 
 Консистенцията на продукта е по-течна, което прави нанасянето му много лесно. На мен лично ми допада как стои нанесен и с четка и с BeautyBlender и с пръсти, което е много голям плюс. 
 Покритието му бих определила като средно с възможност за наслояване, но на мен лично ми допада и когато някои от несъваршенствата ми се забелязват (не мога да повярвам, че го казвам). Стои много естествено на кожата, което го прави идеален за ежедневието. Друг плюс е, че няма слънце защитен фактор, следователно няма да изглеждате като Каспар ако ви снимат със светкавица. На училище го нося всеки ден и мога да кажа, че изобщо не го усещам, направо забравям, че нося нещо на лицето си. А да не говорим, колко комплимента получих, че кожата ми изглежда много здрава и сияйна. Може би някои от вас знаят, че аз постоянно си пипам лицето и когато си се прибера вкъщи, фон дьо тена не е мръднал от мястото си. Не е ли това мечта? Издържа цял ден на лицето без значение какво правите. Просто е идеалнен, не мисля, че има думи с които да се опише, колко перфектен е този продукт. Злато в шишенце е точното определение за него. 
 Ако бях на ваше място бих побързала да се сдобия с него докато всички цветове са в наличност! 
Продуктите на марката можете да немрите на най-добри цени на enzo.bg