Sunday, April 3, 2016

Catrice Perfecting & Shaping

Ах тези вежди. Доста са актуални последно време. И то не кои да е вежди ами плътните, добре подчертаните и добре оформените. Да трудно е да си ш крак с модата ако по принцип не си с по-гърсти вежди, но хей, винаги можеш да ги нарисуваш, стига да изглежда естествено. Онзи ден ви споделих мнението ми за любимите ми сенки за вежди, чието ревю можете да видите тук, а днес ще ви споделя за любимия ми продукт за тяхното запечатване. Не съм първата, не съм и последната, която ще ви говори за цветния гел за вежди на Catrice. Чесно казано имам чувството, че благодарение на този си гел марката стана толкова популярна, но естествено това е само моето мнение, може и да не е така. 
Преди да се сдобия с цветния гел имах и безцветни, от който също съм много доволна. Но разбира се абсолютния ми фаворит до момента е цветния. Разбира се може би се досещате, че любимата ми комбинация е именно със сенките за вежди на марката. 

Самият гел идва в опаковка, която показва какъв цвят е (продукта се предлага само в един цвят, който е универсален тъй като аз съм със светла коса и ми пасва много добре, пасва и на момичета с доста тъмни коси). Със сребърни букви е написано името на продукта и марката, които се изтриват много бързо, както и при сенките за вежди, но не мисля, че това е проблем. Капачката на продукта е черна. 

Искам да кажа, че съм впечатлена от трайността на продукта, не само нанесен на веждите ми(за което ще говорим малко по-надолу), но и на самия продукт. Имам го от много време (може би година) и не е зисъхнал. Впечатлена съм просто. Също така е и доста икономичен, поне за мен защото аз го използвам само за да запечатам веждите си на място, понеже нямам от най-послушните вежди на света. 
Четката на продукта- от други ревюта разбрах, че я има в два варианта-извита и права. Аз лично никога не съм попадала на извитата, но мисля, че ще е доста удобна, тъй като сама съм си извивала така четки за да са по-удобни. Самата четка е дълга, както и апликатора (т.е не е малък като този на Essence на цветният им гел за вежди или като този на Benefit). Косъмюетата са на гъсто, което прави продукта още по-удобен за използване и самостоятелно. 
Продукта издържа цял ден на веждите ми, е поне докато не си сваля грима. Имала съм продукти с които веждите ми след половин час са където си поискат, но с този нямат мърдане цял ден, както съм ги сресала преди да изляза с продукта така ги заварвам и когато се прибера след дългия ден в училище и след тежката ми тренировка. Също така е устойчив при потене. Няма мърдане. Буквално съм влюбена и не мисля, че ще намеря нещо толкова добро. 
Като цяло продукта е уникален за скромната си цена и си заслужава да се тества ако все още не сте. Надявам се този пост да ви е помогнал поне малко. Ще се радвам да ми споделите вашето мнение за продукта ако вече сте го тествали :) 
Продуктите на Catrice можете да намерите на най-добри цени на enzo.bg

Rimmel- The only 1 lipstick

Доста интересно име за серия на чарвило, не мислите ли? Да наистина са The only 1, не е случайно измислено името им. За съжаление на мен ми допадна само един от цветовете им и това е номер 700 Naughty Nude, и не защото друготе цветове не са хубави, напротив, просто не ми подхождат или са прекалено ярки за моя вкус, но както и да е, какво да ви кажа освен NUDE FOREVER хаха. (Ще ви оставя снимка на всички цветове от серията тук.)
Ще започна с опаковкато, която е много готина според мен. Черна с една линия, която показва цвета на чарвилото, в основата е кръгла, а капачката вече става многоъгълник и най-отгоре е скосена с издълбаната коронка, която аз обожавам хихи. Много ми допада тази линия, защото много улеснява хората, които имат повече от едно червило от тази колекция. 
Гледайки сега цветовете, мисля, че е време да се сдобия и с номер 200. Както сами виждате от снимката има избор от няколко нюанса на розовото, няколко нюанса на неутралното, има и няколко коралови/червени, както и няколко по-тъмни цветове, които биха изглевдали много готино през по-студениете месеци. 
 Когато се сдобих с чарвилото буквално тъкмо ги бяха заредили, още нямаше никой, който да беше говорил за тях. Казах си защо пък да не ги пробвам. Грабнах 1вото неутрално, което видях и се отправих да го платя. Не знам защо се бях заблудила, че са на промоция и бях на косъм да се откажа да си го взема, но добре, че съм толкова срамежлива да кажа, че се отказвам, защото сигурно още нямаше да съм си го взела, а то е уникално. 
 Доста е приятно като консистенция- по-мазно е, което много добре хидратира устните. През студените месеци носих главно него и устните ми веднъж не се напукаха, а знаете, че във Варна времето на моменти беше много студено. Относно трайността му съм впеяатлена-издържа много дълго на устните (бих казала, че издържа толкова дълго колкото едно матово чарвило). 
 Много ми допада завършека на чарвилото. Не знам защо при положение, че не съм фен на гланцовете (не че на последък не слагам доста често гланц и чесно казано много ми харесва как стои, като изключим колко са лепкави) много ми харесва как стои все едно отгоре си му нанесал гланц за усни. Доста е приятно за ежедневието, особенно за учениците. Не е прекалено натрапчиво, седи много естествено, но се и забелязва, че имаш нещо по усните. Просто е страхотно. Цвета бих го определила като неутрално с леки чарвеникави под-тонове.   Та както споменах и в началото не случайно линията е наречена The only 1 lipstick. Просто от както го притежавам забравих и за MAC и за Clinique и за всички останали чарвила които притежавам. Определено това е моето Go to. Ако някой ден ме засечете с неутрално червило и се чудите кое е, определено е това тук.
 Ако питате мен това червило е Must have за всяка дама. Вземете си го няма да съвалите.
На най-добри цени можете да намерите продуктите на Rimmel на enzo.bg