Monday, October 5, 2015

TheBalm- Mary-Lou Manizer


Здравейте, днес съм решила да пиша за толкова извесният Mary-Lou Manizer от марката TheBalm. Последните няколко години както може би знаете интернет пространството е влюбено в този продукт и аз лично не съм чула лошо мнение за него. Много време се чудих дали си заслужава парите. Дкато се чудех все повече и повече хора започнаха да го хвалят и накраят вече не издържах и си го поръчах от enzo.bg. Ето го и моетно мнение (може вече дори да е станало банално да се говори за този продукт, но какво да се прави, заслужава си хвалбите)
Преди да поговорим за продукта реших да ви запозная малко повече със самата марка TheBalm. Освен гримове те предлагат много хубава грижа за тялото, грижа за косата и лакове. Марката залага на мотото "красота в пет минути" и за това има толкова много мултифункционални продукти (както този луминайзер). Уникалните продукти на марката са станали нейната визитна картичка, като предлага бързи поправки и чудни решения за един обикновен грим. Лесно съчетаемите цветове и уникалните формули на компанията позволяват на жените да събудят художникът въртре в тях, така че да могат да изглеждат и да се чувстват страхотно. Марката е била създадене през 2004 година от Мариса Шипман 
Опаковката на този луменайзер е типичната ретро опаковка на TheBalm. От пред можете да видите една руса мацка, вкарана в затвора, а малко по-надолу са написани нейните провинения. Опаковката много ми допада като идея, мисля, че е много забавна (нещо много типично за марката TheBalm) и оригинална (и мискя, че тук е момента да похваля марката за уникалните и оригинални ретро опаковки)
Продуктът има голямо огледало на капачето, което го прави много удобен при пътуване, а и е компактен- още един плюс. Друго нещо, което искам да добава за опаковката е, че е много стабилна и си лични от далеч, че не е евтип родукт, а също така е и тежчък.
Цветът е изключително красиво златисто с доста блестящи частички. Консинстенцията на продуктът е кадифена и е изключително приятна на допир, точно поради тази причина не се налага да се прилага голям натиск при взимане на продукта. Продуктът е страшно пигментиран, малко стига за много, не мисля, че притежавам по-пигментиран продукт от този в цялата си колекция. Аз лично обичам да нанасям хайлайтър (озарител) над ябълките на бузите ми, под веждата, над опашчитата на веждата, в най-вътрщната част на окото, по носа и над горната ми усна, бих казала, че две съвсем леки потапвания на четката в този златен продукт стигат за всичо това.От както притежавам продукта го използвам почти всеки ден и наистина бих казала, че се е превърнал в моят holy grail озарител. Когато го нанеса сутри за училище, стои докато не си изчистя грима вечер,което мисля, че е страхотно имайки предвид че постоянно бързам на някъде и лицето ми се омазнява. Забелязала съм, че когато пипна лицето си в тази област, продуктът не пада по пръстите ми, а стои запечата на мястото си.
Освен страхотен озарител за лице, този продукт е и уникална сянка. Обожавам да го нося на целия клепач за някой по-специален повод. Мисля също така, че би седял уникално за някой нощен опушен грим по целият клепач като лек акцент. Не отдавна гримирах най-добрите си приятелки с него за дискотека и те също са влюбени в продукта "Цяла вечер седя запечатан на лицата и на очите ни, това е чисто съавършенство" 
 Просто не мисля, че има достатъчно думи, които да опишат любовта ми към този продукт. Яд ме е на себе си, че не си го поръчах по-рано.
За цената вие получавате 8.5g продукт, който чесно ви казвам и да използвате всеки ден ще ви стигне до живот, както вече споменах стига за много. Мисля, че този продукт определено си заслужава,имайки се в предвид колко икономичен продукт е. Ако по някаква случайност го изгубя или счупя (да чукам на дърво, че това няма да се случи) веднага бих си поръчала нов без колебания! Не знам какво бих правила без този продукт.
Можете да намертите Mary-Lou Manizer на най-достъпна цена в http://www.enzo.bg/.



0 коментара:

Post a Comment