Monday, November 30, 2015

L`oreal Miss Manga

L`oreal Miss Manga 

Здравейте, любими мои! Как сте? Искам като за начало да ви пожелая една успешна седмица не зависимо в работата или в училището, или в университета.
Днес реших да ви разкажа за новата ми любима спирала- L’oreal  Miss Manga. Чесно да си призная не мислех, че ще намеря нещо, което ще замести най-най любимата ми спирала- Benefit Bad Gal Lash, но ето че намерих и то по-евтина ултернатива, което е супер за джоба ми хихи. Като цяло не мисля, че има човек,който да не е чувал за тази спирала на L`oreal, тъй като тя много нашумя последните може би вече две години или година и нещо? И аз не съм сигурна, ще ви излъжа...  Както и да е.  Лично аз тази спирала я исках от както е излязла на българския пазар, тъй като не малко хора я хвалеха, но винаги ми се виждаше апсурдно да дам 20 лв за спира, че даже май са отгове в дрегериите, докато не я намерих на много по-достъпна цена в сайта  enzo.bg.Тогава вече нямах колебания искам ли я или не, просто веднага си я поръчах.
Самата спирала идва в толкова стилна и красива опаковка, че ще ти се прииска да я имаш само заради нея- черна  гилза с розова дръжка, а също така и надписите сарозови (да съелявам,не мога да описвам опаковки на спирали) .
Искам още в самото начало да спомена единственото нещо, което не ми харесва в тази спирала- много лесно се размазва. Нямам онзи проблем където след известно време ще се е размазала сама,но ако си потъркам нещо окото считайте ме за панда. Това наистина е единственият и минус. Може да е нормално за спиралите не знам, но аз лично нямам споменда съм се сбъсквала с това преди, а повярвайте ми не малко спирали съм изпробвала.
 


Miss Manga не е със суха формула, но също така не мога да я нарека и супер водниста.  Може би е по-скоро с по-кремообразна формула когато се нанася на миглите и изсъхва доста бързо след като вече е нанесена. (Случвало ми се е да кихна буквално секунди след апликацията и и не е помръдвала, можеби малко ви обърках, тъй като по-горе споменах, че ако си потъркам леко окото се размазва,но така стоят нещата и аз не мога да си го обясня) Случвало ми се е след апликацията на някои спирали миглите ми да се чувстват сухи и крехки, но с тази определено не е така, даже точно обратното, чувствам ги меки и еластични,след като изсъхне.
По мой вкус, четката е стахотна . На последък се научих да обичам по-гъвкавите четки, тъй като извиват миглите и могат лесно да достигнат до онези мънички и по принцип по-трудно достижими мигли в началото на окото,а аз обожавам как изглеждат, когато са със спирала, тъй като моите са русички.  За момента това е най0уникалната четка която съм използвала, просто я обожавам!
Относно ефекта върху миглите. Може би знаете, че аз съм с много хубави дълги и гъсти мигли и не ми трябва спирала за обем или удължаване, а по-скоро нещо което да им придаде малко цвят, но нали знаете, колкото повече, толкова по-добре хехе. Тази спирала определено удължава миглите ми и им дава допълнителна плътност. Също така го няма онова досадно сплъстяване.
Като цяло в заключение ще кажа, че спиралата си струва да се пробва. Може да не ви допадне, както на много хора не се понрави, но може и да ви се превърне в любимка, както на мен примерно.  Ако решите да я тестване, моля оставете ми мнението си като коментар. Лека и спокойна вечер,целувки! Хх

На най-добра цена можете да намерите в сайта enzo.bg.

Revoluton- Flawless Matte

Здравейте,  любими мои! Отново малко изостанах с постовете на последък, но просто много ми се насъбра тази няколко седмици- училището, доста проблеми в личен план и какво ли още не... Но както и да е днес не съм решила да ви отекчавам с моите проблеми. Днес реших да ви дам мнението си за най-новата палитра с която се сдобих не много отдавна на Makeup Revolution London палитрата се казва Flawless Matte.

    Може би знаете колко пополярна стана тази английска марка последната година. Ако и вие като мен следите американскотовлог и блок пространство ще знаете, че марката вече се предлага и в Щатите.
  Самата марка както вече споменах е английска и е от бюджетните или още наричаните дрогерийни марки. Бранда е бил създаден през Март 2014 година. Марката твърди, че предлага висококачествени продуукти на достъпни цени. Аз лично не мога да говоря за качеството на конкретната марка, тъй като към днешна дата притежавам само един неин продукт, но мога да говоря за качеството на палитрата.






Да започнем от началото: Палитрата си я поръчах от сайта на enzo.bg поради простата причина, че нямах достатъчно матови сенки. Някои от вас може и да знаят, че за ежедневието си предпочитам матовите сенки. Тази палитра ми предостави възможността да избирам между 32 уникални матови цвята. Палитрата разполага с цветове от бяло, до няколко нюанса наотрално, сиво и разбира се черен цвят. Другото нещо, което забелязах още с отварянето и е уникалният така наречен на английски transition shade под името burnt, но разбира се не есамо той, палитрата разполага с още 3 цвята идеални за тази цел!

Палитрата идва в уникално красива златна картонена кутия, а от вътре просто излиза една много елегантна, изчистена и лъскава опаковка със златни надписи.  Когато отворите опаковката има много хубаво  голямо огледало,което прави палитрата удобна за пътуване + не е много голяма, не е ли това перфектно?
Нека сега си поговорим за качеството на тези сенки. Вярвате ли ми, че останах без думи когато пробвах цветовете на ръката си? Бяха толкова меки, пигментирани и сякаш се топяха по пръстите ми запазвайки своята пигментация, ако ме разбирате. Не мисля, че има спор в това виждайки снимките на слочовете и имайте предвид, че това е само от едно докосване на пръста ми! Освен всичко това което изброих до тук цветовете са изключително лесни за блендиране.  Когато ги нанесете на очите си, клепачите ви се чувстват по- меки. Не е ли това мечта? Чесно да си призная мисля, че тази палитра бие всички професионални палитри,които аз притежавам и дори я предпочитам пред  Lorac и Naked вече.
Както вече ви споменах, на капак на уникалнататекстура, палитрата има уникален избор на цветове и това я прави перфектна за всеки неутрален грим. Има неутрални цветове с кафяв, розов,оранжев и син подтон. Подходяща е за всички тонове на кожата и чесно ви казвам ако си търсите палитра, която да има голям избор от неутрални цветове изберете тази! Единият ден реших да я изпробвам и за веждите си и се получиха много добре така че става и за това хихи.
Съжелявам, че така се лутах от единия край до другия за ревюто, но повярвайте ми не знаех кое да ви похваля първо в това съкровище!

Палитрата можете да я намерите на най-добра цена в сайта enzo.bg.

Monday, November 2, 2015

Любимци за месец Октомври

Здравейте, любими мои!
 Днес реших да ви представя моите любими продукти за изминалия месец. Искам и да се извиня, че не съм правила такава публикация от доста време. 
Ще започна с грижа за кожата, тъй като според мен там имам повече за какво да напиша, тъй като съм се вманиачила на тази тема. 
Ще започна с грижата за лицето си, която на скоро смених и много ми помга.
 Първият продукт, който искам да Ви представя е AveneTriAcneal така този продукт обичам дго нанасям вечер за излекува пъпките ми и да предодврати появата на нови.  Веднага след като този попие в кожата нанасям Dermalogica Clear Start Overnight Treatment, който отново е със същото действие. Тези два продукта заедно спасяват лицето ми! Сутрин на лицето си обичам да слагам отново два продукта, но тях обичам да редувам по-скоро, единият е Aknicare cream, а другият е на La Roche-Posay Effaclar Duo+ . Отново продукти за акне и за пъпки и ако имате проблемна кожа като мен, пробвайте ги, няма да съжалите, гарантирам ви го! Да, малко по-скъпи са продуктите, но наистина са добра инвестиция! 


А сега нека ви спомена и моите две любими маски за лице. Така първата е дълбоко почистваща peal off маска от Botanica Choise с нар. Просто нямам думи с които да ви опиша какво съкровище е тази маска, ако не сте я тествали все още бягайте до елитис за да си я закупите и няма да съжалите, На всичкото отгоре е много достъпна!  
Другата маска обаче е доста по-скъпичка, но отново си заслужава парите! Отново е на Dermalogica и това е тяхната Sebum Clearing Masque. Както се подразбира от името това е изчистваща маска, която се отървава от ябсолютно всички пъпки и действа много охлаждащо въчрху лицето, просто е продукт уникат! 

Ако искате да видите ревю на някой от тези продукти можете да ми оставите коментар по-долу или да ми пишете във фейсбук страничката ми https://www.facebook.com/kalinasbeauty/?ref=hl

Нека да продължим и към категория грим. От тази категория няма да давам подробност, тъй като съм писала за всички продукти ревю. Първият любимец е фон дьо тена на Estee Lauder Double Wear . Новоото ми преоткритие за този месец е коректора на Catrice Camouflage cream,както и новият им течен коректор, отново от тази серия за който очаквате скоро ревю. Прескачам няколкокатегории, тъй като там не съм изпробвала нови продукти (говоря за пудри и бронзанти) и нямам любимци там, за това отиваме директно на руж. Можете ли  вече да се досетите кой е любимият ми руж? Ако не сте това е на MAC- Desert rose . За хайлайтър може би отново се досещатате, че това е Mary-Lou от TheBalm. Любимите ми сенки за този месец са или по-точно любимата ми палитра за месеца е Lorac Pro (за пореден път и въпреки, че след нея се сдобих с още няколко палитри, тя си остава мой фаворит), за която ако сте заинтересовани от ревю ми оставете коментар или ми пищете във фейсбук страничката ми. Спиралата, към която посягам всеки ден този месец е на Maybelline Lash sensational. За черилата става малко по-сложно тук, тъй като имам няколко фаворита, едното е на MAC Angle , второто, отново на марката, MAC Kinda Sexy , а третото и може би последно е на Catrice Matt-erial girl, което е номер 270 от тяхната Ultimate Colour серия, към което прибягвам когато искам нещо по-тъмно и есенно. Цветът е уникален- тъмно вишнево лилаво. (Можете тук да видите снимки на любимите ми продукти за които все още нямам публикация под формата на ревю) 


Като цяло това са любимите ми продукти за месец октомври, а кои бяха вашите? 
Надявам се поста, макар и не много изчерпателен, да ви е харесал! :)
Целувки, Калина :*