Friday, January 8, 2016

TheBalm Cabana Boy

Здравейте, любими мои. Ето че дойде време отново да си поговорим за един от прекрасните ружове на TheBalm от серията Boy. Днес под прожекторите съм поставила Cabana Boy. Не знам защо,но много искам да събера всички ружове от тази серия. Някак си щом ги погледна и ми изпълват душата с радост. Не знам дали е заради опаковката или заради факта, че са просто уникални като продукт. Може би вече знаете,че умирам за опаковките на TheBalm,толкова оригинални и симпатични, винаги могат да те зарадват с нещо креативно, а и този ретро стил... Просто ме оставят без дъх вски път в който ги погледна. 


Преди да ви запозная с продукта нека ви разкажа малко за марката (не знам за вас, но аз обичам да знам по нещо за марката преди да си закупя техен продукт) Марката е създадене през 2004 година от Мариса Шипман, която решила да се отдаде на козметичние и куриози и да отиде в Amazon, от където си купила 11 книги за това как се прави грима и започнала да смесва неща в кухнята си. "Откачих на тема гримове. Основах компанията, направих работен бюджет, наех химик и разработихме сайта." Тя е започнала интегрирането против стареене съставки, тройно грезован пигмент, приказни аромати... и ето как бил роден TheBalm. След 11 години можете да намерите продукти на марката както Paraben така и Cruelty-Free в световен мащаб.


  Опаковката на Cabana Boy не се отличава много по дизайн от тази на Down Boy и Frat Boy. Отново една мацка, която този път е на плажа,целуваща се с едно много симпатично момче хехе.  Отново когато отворите ружът има едно голямо и хубаво огледалце на капачето. Отново я има закачката "So many man, so little time...", което отново показва колко оригинални са TheBalm.Текстурата на ружа е мека и копринена на допир, но разбира се това е нещо много типично за марката.Цветът на ружа е доста красив. Лично аз го определям като малинено розово с фин златист блясък, който е много деликатен, което го прави да изглежда по-сияен и лъскав. Бих казала,че изглежда много красиво през цялата година и е подходящ за момичета със среден (?) тон на кожата. Получавала съм много комплименти от хората носейки го, дори и от момчета. Бих казала, че това е най-универсалният цвят руж,който притежавам към момента.Казвам го, защото съм експерементирала доста с този продукт и вече имам точно мнение за него.Искам да обърна внимание и на изключителната пигментация, така че не забравяйте да го нанасяте с лека ръка ако искате да получите великолепно поруменяване на бузките, ако обаче го нанесете малко по-тежко се превръща в този уникален секси цвят подходящ за през ноща. Продуктът издържа доста дълго време на лицето, дори и на моите мазни бузки (около осем часа и половина и на деветия вече започва малко по малко да избледнява). 

 Меката маслена текстура прави блендването изключително лесно. Тъй като опаковката е с магнитно затваряне леко се притеснявах в началото да пътувам с него, но след като се престраших разбрах, че е нямало защо да се тревожа тъй като е доста удобен и не се е отварял в козметичната ми чантичка. Също така е много удобен за нанасяне докато бързате или сте някъде навън и сте забравили да нанесете руж. 

На най-добри цени можете данамерите продуктите на TheBalm в enzo.bg

0 коментара:

Post a Comment