Tuesday, May 10, 2016

BareMinerals READY

Никога не съм мислила, че ще притежавам продукт на BareMinerals през живота си, но ето на че се сдобих с продукт от тяхната Ready серия, а именно бронзиращите им пудри. Не знам дали сте запознати с марката, но на кратко ще ви кажа, че кариерата им е започнала преди 35 години в Сан Франциско. Хубавото на марката е, че използват съставки подпомагащи на кожата на лицето ни "Ние формулираме продуктите си така, че да може вие да се чувствате добре относно всичко което правим."
Закупих си моята в цвят The Skinny Dip, като това е най-светлия цвят който се предлага. Ако трябва да бъда чесна ми се иска да бях си взела следващия цвят, но не е кой знае колко фатално, поне така изглежда доста по-естествено. Продуктът е 10 грама, което може да ви прозвучи не много, но повярвайте ми това ще ви е достатъчно и малко по-надолу ще разберете защо. 
Нека отново да започнем с опаковката. Мисля че не е тайна, колко много обожавам опаковката на NARS като усещане, е тази на BareMinerals е същата. Бронзатът идва в кватратна опаковка като на капака и пише името на марката. Все още ми е малко трудно да отворя продукта, но съм сигурна че със времето ще свикна. На капачето отвътре има едно огледало, в доста добър размер и самото огледало е хубаво също, и както и самият продукт. 
 По принцип аз не си падам по ораньевнввщите бронзанти и в момента в който получих този и го тествах на ръката си си казах "Край, пропилях си парите за продукт който няма да използвам" и наистина едно извесно време не го погледнах. Но единия ден авантюристката в мен се обади и реших да си поиграя с продукта. Хванах четката, потопих я в продукат, сложих си на лицето и останах без думи. По-естествен бронзант не бях притежавала в живота си. Влюбих се в продукта още от първото ми използване и някак си знаех, че ще ми стане фаворит. От както го притежавам съм забравила и за палитрата ми на Anastasia и за тази на Barry M. Цветът на мен ми пасна идеално за да седи естествено. Придава невероятен лек "загар" на скулите, челото и носа ми и хората забелязват наистина лицето ми да изглежда по-различно, разбира се в добрия смисъл на думата.
 Продуктът е прахообразен и определено не ви е необходимо прекалено мнго за да достигнете желания ефект. Доста е пигментиран и трябва малко от малко да внимавате за да не заприличате на палячо. 
 Завършека му не бих го определила нито като матов, нито като озаряващ, по-скоро нещо по средата, което прави лицето ви да изглежда още по-живо. Още при самото докосване на продукта можете да кажете, че е висококачествен- кадифена на допир пудра чудесно, нали?
 Истината е, че свърши ли ми този продукт бих си го закупила и пак и пак и пак и така до живот-толкова е добър (аз много много рядко намирам бронзант който да ми допада напълно) Ако искате да инвестирате в продукт в тази категория не бихте съжалили!
Продуктите на марката можете да намерите на най-добри цени в enzo.bg

Rimmel Fix & Perfect PRO

Здравейте, любими мои! Всички знаем колко е важна основата в един грим, нали така? И то не само за да предпази лицето ни от нахлувавето на фон дьо тена в порите ни, което води до излизане на пъпки, но и защото има много други ползи от него ако мога така да се изразя.
 Тази основа за фон дьо тен се води 5 в 1 основа. Основата има за цел да изглажда, resurfaces, което чесно да ви призная си намам на представа какво означава, узарява, матира и защитава кожата ни. Да ви кажа съвсем чесно не ми е любимия продукт от тази категория, но е доста добра бюджетна алтернатива. Сега ще ви разкажа малко по-подробно за нея.
 Ккато винаги започвам от опаковката- бяла изтискваща се опаковка със синя капачка и сини и сиви надписи. Отново нещо много изчистено и добре изглеждащо. Искам също тук да вметна, че продуктът е 30ml и има годност 18 месеца. Аз си го закупих миналата година по това време и доста дълго време го използвах всики ден и сега те първа съм на път да го свърша.
 Консистенцията му е по-мазна, но когато се разнесе върху кожата, завършека е матов. Има ситни блестящи частички, които са за озаряващия ефект, който тази база придава. Продукта не е тежък и много бързо забравяте, че сте го нанесли. Също така и попива много бързо в кожата.
 Лично на мен единственото нещо, което не ми харесва в тази основа е това, че не прави порите да изглеждат по-малки, но няма проблем винаги можете да използвате друга основа ако имате този проблем като мен.
 С някои основи за грим съм забелязала как фон дьо тена ми не може да попие в лицето и седи някак си много изкуствено, но с тази не съм срещала този проблем, което е голям плюс.Фон дьо тена ми пооива бързо и седи без да се свлече от лицето ми докато не го махна с дегримьор. Също така носейки тази основа, освен че не усещам нея, аз не усещам изобщо да имам някакъв грим по лицето си. А нещото което най-много ми харесва в този продукт е, че нямам нужда от хидратитращ крем с него просто не знам как, но на моята кожа ми действа и по този начин и така пестя една стъпка преди направата си на грима.
 Цвета на продукта когато го изстискате е бял, но много добре се слива с кожата на лицето когато го размажете. За тези, които не използват гримове тествани от животни съжелявам, защото продуктът е бил тестван.
 По-горе ви споменах, че не харесвам само това че не запълва порите, е да но не е само това- има миризма, която не зависимо дали усещате или не тя не е полезна за кожата ви. (Мога да ви напиша отделен пост ако сте заинтересувани защо не е хубаво да се използват продукти съдържащи миризма).
 В заключение искам да кажа, че като изключим двете негативни изказвания за продукта, си заслужава да си го закупите защото е перфектен във всяко друго отношение. Както и при хората така и при гримовете- никой не е перфектен!

На най-добри цени можете да намерите продукта на enzo.bg

Monday, May 9, 2016

L'oreal Paris True Mach коректор

Здравейте, любими мои! Днес отново съм седнала за да ви напиша ревю за поредния коректор. Може би вече сте се досетили, че съм мааалко обсебена от коректорите и като цяло от продуктите за лице тъй като най-често ви говоря за това. Но какво да се прави, хората с акне може би ме разбират. 
  Не веднъж съм ви споменавала, че харесвам коректори, които са с пълно покритие, тъй като имам малко сини кръгове под очите си, които по-скоро не са кръгове ами вените ми се виждат и обичам да ги прикривам. Този коректор прави точно това. Истината е, че притежавам този коректор в два цвята като единия е доста по-тъмен от цвета на кожата ми и го използвам като коректор за коонтуриране, но за това ще ви спомена по-долу в ревюто. 
 Както винаги ще започна с опаковката, която не е нищо особенно, но на мен ми допада доста. Сребриста капачка с прозрачна тубичка. Коректора е с апликатор, което прави "чертането" на триъгълник под очите, за по-озарен поглед, доста по-лесно. 
 Консистенцията му не е нито много гъста, нито много водниста, което на мен ми допада защото е перфектно съчетание и от двете. Много лесно се разнася по кожата и стои много естествено, като в същото време покрива всичко много добре. 
 Както вече споменах покривността му е пълна. Винаги когато правя нечий чужд грим взимам този коректор и мои приятелки с доста тъмни кръгове под очите забелязват как те просто изчезват след разнасянето на коректора. Мечта за всички момичета с такъв тип проблеми, нали? 
 Може би единствения минус на този продукт е, че миризмата му не е особенно приятна, но пък какво толкова, нали не я усещате при нанасянето. От както притежавам това малко съкровище забравих за останалите коректори, които притежавам. Причината за това е, че освен, че е добър в прикриването на тъмни кръгове е идеален и за проблеми по кожата, като не добре покрила се пъпка след фон дьо тена, туку виж някое зачервяване не се е скрило или дори е имало случеи в които този коректор е замествал фон дьо тена ми и се е справял перфектно в това отношение, без майтап. 
  Лично аз много обичам да нанасям този коректор под някой лек фон дьо тен за да може покривността да стане пълна, особенно когато съм на училище. Аз не обичам да нося по много грим през седмицата, но винаги търся пълно покритие за това слагам от този коректор върху проблемната ми зона, разнасям го с влажна гъбичка и след това обикновенно слагам BB крем отгоре. Обичам тази комбинация защото, макар и с пълно покритие, коректора е много лек и изобщо не се усеща върху кожата, все едно нямам никакъв грим.
 
  По-горе споменах, че обичам да използвам коректора в по-тъмен хюанс като кремообразен контур и причината е една, седи много естествено, понеже е коректор и самия продукт е създаден за да стои по-естествено на лицето. Ако мислите да си го взимате с тази цел ви съветвам да изпробвате най-тъмния цвят, перфектен е за тази цел. 

На най-добри цени можете да намерите коректора в сайта enzo.bg