Sunday, December 27, 2015

Maybelline Baby Skin

Знам, че напоследък говоря само за продуки за лице, но така съм се вманиачила, че дори не се усещам,колко много неща съм натрупала през последните месеци от тази категория... Ще се постарая да има малко разнообразие в блога ми, но какво да направя, като това са нещата които използвам всеки ден... Както и да е, нека да преминем към същинската част на този пост, а именно основата за грим на Maybelline Baby skin.  

  Честно казано в началото бях много скептично настроен към тази основа и изобщо не ми хареса, точно поради тази причина цяло лято седя в шкафа ми без да я пипна, докато един ден не се реших да и дам втори шанс и направо се влюбих в нея. Може би сте чували, че често я ставняват с на Benefit PoreFessional, е аз имам и двете и искам да ви кажа, че тази на Maybelline е уникален двойник! По всичко са еднакви, освен че тази на Maybelline е прозрачна, а тази на Benefit не е. Този продукт е доста нашумял и бих казала, че е най-продаваната основа за грим от марката, защото е продължение на така известните балсами за устни от серията Baby.

 Ще започна от опаковката (Искам да се уточна, че има три разовидности тази основа и днес ще ви говоря за Instant pore eraser, който е в синята опаковка), доста е симпатична, лично според мен. Цялата е сина с ярко розови надписи, което я прави да изглежда доста сладка. Уникалният продукт е поместен в малка тубичка от 22ml. 
 Продуктът обещава изглаждане на лицето и заличаване на порите, нещо от което аз съм много доволна! Може би знаете, че имам проблем с порите и наистина когато нанеса от това бебченце, те не се забелязват. Нещо, което аз намирам за много хитро е напомнянето или по-скоро закачката, че продуктът е само за възрастни, за да няма подведени от името на продукта.   За консистенцията на продукта бих казала, че е под формата на гел и аз лично ви препоръчвам да изчакате да попие за може би 5 минутки в кожата преди да преминете към фон дьо тена или там каквото използвате.  След като продукта попие в кожата, лицето ми става буквално като бебешко, толкова меко и приятно на допир. Макар марката да не ни обещава, дълготраен грим с тази база, аз смея да я похваля и за това! 
 Един много голям плюс на тази база, при момичетата с мазна кожа е, че контролира омазняването, което аз имам на места и знам колко е не приятно да блеснеш като диско топка под слънцевите лъчи.  И понеже аз съм с комбинирана кожа, съм забелязала, че освен да контролира омазняването, тя и хидратира сухите части на лицето. Не е ли това мечта? За мен поне беше, тъй като използвах два различни продукта за да постигна това, което ми дава тази база. 
 Искам да добавя като финал да не се впускате и да ннансяте голямо количество от продукта върху лицето ви, понеже няма попиване, малко количество ще ви свърши страхотна работа. И както споменах по-горе, изчакайте поне едно 5 минутки преди да нанесете следващичт прдукт на лицето си!

На най-добри цени, можете да намерите базата в enzo.bg

Sunday, December 13, 2015

NYX Eyebrow Cake Powder

Здрвете, любими мои!
 Днес съм решила да ви изкажа на бързо мнението ми за новият ми любим продукт за вежди- NYX Eyebrow Cake Powder. 
Използвам продукта вече около три седмици абсолютно всеки ден. Изпратиха ми го за проба от parfimo.bg - Маркови парфюми. Мога да кажа, че го обожавам!
Много съм щастлива, че се сдобих с този продукт след толкова много време. Има вакса за вежди, два цвята сендки, мини апликатор и спули. Самият продукт се предлага в 4 различни цвята, перфектни за всяка коса. Аз си избрах цвета 04 Auburn, който е с леко по-червеникав тон, който аз разбира се нямам, но когато го мина с гел за вежди всичко седи перфектно. Наистина е един уникален продукт, който всяка уважаваща себе си жена трябва да притежава! 

Комплекта за вежди можете да намерите тук-> NYX Eyebrow Cake Powder
P.S.- Искам да се извиня, че ревюто е кратичко, но като се замислим какво можем да кажем за едни сенки за вежди, освен, че без тях няма как грима ви да изглежда завършен!?

Tuesday, December 1, 2015

Benefit Frisky Six

Здравейте, любими мои!


Убедена съм, че всяко уважаващо себе си момиче е запознато смарката Benefit. Днес точно съм решила да ви поговоря заедин техен комплект, а именно Frisky Six, но преди това искам да се извиня тъй като марката можете да я намерите само онлайн в България, но ако сте в чужбина потърсете комплекта задължително!

В комплекта са включени 6 продукта и то все мини размери (не са ли минитата супер сладките?) 

1вият продукт и най-големият по опаковка е мини размер на известният им руж Sugarbomb. Никога до сега не съм притежавала руж на марката (може би някои от вас знаят, че притежавам мини high beam, мини badgal lash и мини PoreFessional), но още с отварянето на опаковката му се влюбих в него. Ружът е разделен на четири блестящи части- прасковена, мек сливов цвят, розово и пепел от рози, това ви дава възможноста да ги използвате самостоятелно или да ги смесите всичките заедно и да придадете един много естествен вид на лицето си. 


2рият продукт е мини на така популярната They are real спирала. Колко много исках да си купя този продукт докато бях в Англия, но не исках да си взимам пълния размер и така и не намерих мини... е за мое щастие сега имам възможността да я тествам. Спиралата, може би знаете, от някои хора е обожавана,а от други мразена. За мое щастие аз съм от хората, които я обожават. Името много и подхожда тъй като придава на миглите ви този изкуствен вид без да изглежда все едно имате изкуствени мигли, ако ме разбирате де. 

3тият продукт е мини Ohh la lift- на последък съм доста опсебена от това хайлайтване и повдигане на под очния контур, така че само ми дайте продукт идеален за тази цел и ще ви обичам до живот. Този продукт е като озарител за под очите. Продуктът съдържа екстракт от малини и светлоозарителни пигменти за да придаде на умореният поглед, по събуден вид.Кой не желае това рано сутрин?


Стигнахме и до 4тият продукт- SunBeam. "Течни слънчеви лъчи в шишенце"  Това е един страшно красив бронзов хайлайтър, който придава много естествен завършек на грима ви.Можете да го използвате както на изпъкналите части на лицето си, така и на предната част на крака ви за да създадете илюзията за по-дълги крака (това е нещо много известно в света на модата) Можете да го смесите и с фон дьо тена ви за да получите така извесният dewy завършек. 

LolliTint- през това време от годината предпочитам течните ружове пред тези под формата на пудра, тъй като кожата ми е по-суха и тези продукти я карат да блести и да изглежда здрава. Lollitint е стейн подходящ както за бузките ви, така и за устните ви,също така е много дълготраен. 


Lolli-balm- Продукт за който чесно казано не се вълнувах и нямах и кой знае какви очаквания за него, но доста се очаровах щом го тествах. Придава уникална хидрататция на усните и лек цвят. Дори ми е жал, че ще ми свърши толкова скоро, просто се превърна в любимият ми балсам за усни. 


На най-добри цени, можете да намерите този комплект в enzo.bg

 Catrice- Allround  concealer 010

Здравейте, любими мои! Днес съм решила да ви запозная с палитрата скоректори на Catrice-Allround  concealer 010. Палитрата си я взех заради интересните цветове в нея, както виждате се състои от 5 цвята- зелено, розово и три цвята подходящи за различните тонове на кожата, както и разбира се можете да ги смесвате.
Ето ви малко насоки как да използвате зеленият и розов цвят ако не знаете. Ако не искате да приличате на чудовище е препорачително да ги нанесете под фон дьо тена и да ги размажете(?) добре преди апликацията му.  Червеният коректор можете да го използвате за тъмн кръгово под очите, като той ще неутрализира тъмнината, а зеления наутрализиразачервяванията по лицето, а също така можете да го използвате за дамаскирате някоя пъпка (въпреки, че не ви препоръчвам да тормозите лицето си с толкова тежък грим ако имате пъпки).




Трите останалицвята можете да ги използвате както върху фон дьо тена ви за прикриване на несъваршенствата, така и под него. Лично на мен перфектно ми пасва точно средният цвят с цвета на кожата, а най-светлия обичам да използвам под очите за да озаря погледа си. Единственият цвят на който не съм намерила употреба до сега е най-тъмният, но всичко с времето си. Като цяло не мога да кажа, че съжелявам за тази си поръчка.
За апликация, както знаете за кремообразните коректори обичам да използвам пръстите си, тъй като топлината на тялото ми ги размеква и стават по-лесни за блендване по кожата ми. За размазването им намирам за най-добре с безименият си пръст да го потупвате по кожата. Понякога когато нямам време обичам да използвам гъбичка за размазването му, просто защото става по-бързо, но мисля, че покривноста е по-лека по този начин.
За мой късмет нямам силно изразени кръгове под очите и ако нямам време мога да пропусна розовия коректор.  В интерес на истината той ми е нужен само когато не съм си доспала вечерта.
Относно зачервяванията леле мале... Както знаете съм с проблемна кожа и от това следва,че този проблем гоимам в изобилие...  Случвало ми се е с определени фон дьо тени зарервяванията ми да избият, но когато нанеса заленият коректор, а след това същият фон дьо тен проблемът е решен. Преди имах заелен коректор под формата на стик и го изхвърлих без да съм го докоснала... Мисълта ми е, че ако сте като мен и забравяте с тази палитра ще ви е по-удобно тъй като всичко ви е наедно място.
Забелязала съм, че ми отнема малко повече време да слея коректора с кожата си, но си заслужава тъй като получавате едно много добро покритие!
Разбира се няма да забравя да говоря за готината опаковка на продукта. Идва в прозрачна много стилна опаковка (е не колкото напродуктите от по-висок клас) като за дрогериен продукт.  Цялата палитра е 6g,което в интерес на истината не е доста и това ме навежда на мисълта, че коректорите ще ви свършат доста бързо.  Може би това е единственият ви минус.
Като заключение ще кажа,че палитрата си заслужава да се тества и не мисля, че ще останее разочаровани.

На най-добри цени можете да намерите в сайта enzo.bg.