Friday, February 19, 2016

Catrice- Liquid camouflage high coverage concealer

Така предполагам, че вече знаете манията ми по коректорите. Еми да имам си още едно ново бебче, отново с пълно покритие, от което може би нямам голяма нужда, но все пак е по-добре от това да ми се виждат вените под очите, нали така? Днес съм решила да ви представя коректора на Catrice- Liquid camouflage. Аз притежавам и кремообразният вариянт на този продукт, за който имам мнение тук. Като цяло може би сте заелязали, че съм голяма фенка на марката Catrice- предлагат много добро качество на много достъпни цени, което мисля, че е важно, имайки предвид, че не всеки може да си позволи да се поглези със скъпи гримове. А и не цената е важна според мен, а качеството.  Но както и да е, нека да започнем със самото ревю на продукта.
Опаковката е много стилна и изчистена- черна капачка и прозрачна гилза. Опаковката е стъклена и от една страна е голям плюс, понеже с стабилна и предпазва от разливане, но от друга страна е голям минус понеже изпуснете ли го може да се счупи. Надписите не са залепени с лепенка а са на самата тубичка, което го прави да изглежда още по-скъп. 

Както вече споменах този коректор е високопокривен, както и кремообразния му вариант. Както и казах по-горе нямам торбички под очите (освен от недоспиване понякога, но това се случва рядко) нито пък имам тъмни кръгове,но за сметка на това, че кожата ми е по-бяла вените ми доста са изпъкнали под очите, а също така не много отдавна забелязах, че имам някакви много ситни пъпчици под очите и сложа ли коректор те започват да се забелязват още повече, но не и с този коректор, за мое щастие, за това той е един от любимите ми коректори в колекцията ми от гримове. 

 Искам също така да вметна, че коректора идва запечатан с лепенка и по това можете да сте сигурни че не е бил използван преди вас. 

Коректора се предлага в два цвята- 010 Porcellain и 020 Light Beige (можете да видите разликата в цветовете на снимката) и аз разбира се притежавам най-светлият цвят, който ми идва малко светличък, но това е хубаво защото аз обичам коректора ми също така да озарява лицето ми в зоната под очите и за това го нанасям под формата на така популярния тръгълник под очите.

Следкато го нанеса обичам да го размажа малко с пръст, след което използвам гъбичаката на BrushArt Fce , коята е много добър двойник на BeautyBlender-а и то на много по-ниска цена. 
 
Другото, което обожавам в този коректор е, че издържа много дълго в зоната под очите и не само (освен за под очите обичам да го използвам за някоя друга пъпка преди да нанеса фон дьо тена си и я прикрива перфектно, за хайлайтване на носа, брадичката и на челото) и изобщо не се насабира във финните линии, без значение това че е високопокривен. 
  И последно искам да кажа, че консистенцията му е гъста, но не прекалено. Просто е перфектно концентрирана гъстота с течността му. 

На най-добри цени можете да намерите продуктите на марката в enzo.bg

The Balm-Meet Matt(e) Hughes Charming 

Както споменах в предишната си публикация, че съм обесебена от палитри, така ще кажаи в тази, че съм обсебена от течни червила, особенно от тези с матов завършек. До момента не съм пробвала много течни чарвила, но пък за сметка на това обожавам това на TheBalm.
  Нека да започна от опаковката му. Идва в картонена опаковка,както всики продукти на марката отново в типичният за тях vintage стил- влюбена двойка споделяща шейк. Отново, може би се повтарям при всяка публикация за марката, но опаковката им е доста оригинална и аз я обожавам. 
Искам също да изтъкна, че чарвилото мирише УНИКАЛНО, ако някой от вас притежава скраба за устни на Lush-Mint Julips, вече знае как мирише продукта, ако ли не аз ще ви кажа до колкото мога понеже не съм добра в описанието на миризми- доста силно мирише на мента, но и някак си е сладникаво, надявам се да сте добили поне някаква представа ;дд. 
 За пигментацията може би няма да се учудите като ви кажа, че е страшно пигментирания продукт, тъй като аз лично не съм останала разочарована от нито един продукт на марката, който притежавам от към тази категория. А дане говорим за дълготрайността му.Исках да го снимам за една приятелка и симацнах съвсем малко на ръката от него, реших да си направямалък експеримент и да видя колко дълго време ще се застори. Изчаках го да изсъхне и започнах да върша някои нещица вкъщи включително и да измия няколко чинии. Вечерта влязох да се изкъпя и се опитах да го изтъркам- цвета не помръдна, на другия ден същата работа, просто нямаше махане, падна чак на третия ден след като вече щях да си сваля кожата от търкане. На някои хора това може да не им харесва, но според мен едно червило трябва да издържа много дълго. Също така аз като пушач щом го нанеса на устните и изчакам да засъхне напълно нямам проблем да ми остане по цигарата и да се притеснявам, че след две- три изпушени цигари ще трябва да го нанеса отново. 

 Цвета е доста тъмен и според мен подходящ за есента. Не знам как точно да ви го опиша, но нека се пробвам. Бих казала, че е кафеникав с лилави подтонове и според това колко го наслоите е светъл или тъмен.
 Ако харесвате тъмни червила това много ще ви допадне. Разбира се в серията Meet Matt(e) Hughes има и други цветове- Adoring (цвят мерло) Loyal (тъмно червено) Devoted (изкрящо червено) Sentimental (топло лилаво) Honest (топло коралово) Committed (неутрално розово) и Chivalrous (отново топло лилаво). Мисля, че имат много добър набор от цветове и определено бих жалала да пробвам още от серията. 
 Като заключение бих казала, че червилото на The Balm Meet Matt(e) Hughes в цвят Charming е едно изключително течно матово червило, което си заслужава да пробвате и да инвестирате в него. Няма да се разочаровате нито от пигментацията нито от трайноста му върху усните, нито от качеството. Не е от най-бюджетните продукти за устни на пазара, но не е и от най-скъпите. 

Продуктите на марката можете да намерите на най добра цена в enzo.bg

Makeup Revolution London-Ultra Professional Blush Palette

Не знам какво ми става последно време, но съм обсебена от палитри и не само за лице, но и за очи.Ето сега чакам да ми пристигнат още две палитри с които се сдобих благодарение на брат ми. Признавам си, палитрите са ми много удобно, особенно при пътуване. Не е нужно да взимам 3 малки палитри понеже цветовете които харесвам са разпръснати из тях или пък още по зле- сумати и единични, всичко е събрано на едно място плюс още, което ти дава възможност да експеремнтираш с различни видове. Точно така е и при палитрите за лице. В случея ще си говорим за 1вата ми палитра с ружове, която е на не много отдавна излязлата на пазара марка- Makeup Revolution London.Първо искам да ви кажа, че качеството на продуктите им е УНИКАЛНО за цената.Да вярно е не притежавам много нещо, но това което имам ми е достатъчно за да изразя мнението си към качеството на продуктите. Може би сте на ясно с факта, че марката чрез продуктите си имитива продукти от високобюджетните гримове, като Too faced, Lorac и др. Нека обаче да започнем с ревюто на самата палитра.
Нека да започнем с това, че палитрата идва в 3 цвята от които да избирате- Sugar and spice(розови нюанси) Hot Spice(по-коралови и неутрални нюанси) Golden Sugar(6 печени ружа, които можете да използвате за хайлайт и два бронзиращи цвята). Цветът, който аз притежавам е Hot Spice. Много красиви и нежни цветове, перфектни за ежедневието. Другото хубаво на тази палитра е, че разполагате с 8 цвята руж- 6 нормални като всичките от тях са матови и 2 печени ружа, които аз лично намирам за много красиви хайлайтъри. 
Кто пигментация ружовете са на ниво на високо-бюджетните марки според мен. Трябва да бъдете много внимателни и да изтупате четката, освен ако не искате да ви се смеят колко много сте прекалили с ружа. Хайлайтърите са уникални цветове, никога не бях виждала такива, а камо ли да притежавам, наистина мога да ги сравня по качество с тези на TheBalm- Mary-Lou и Cindy-Lou . Изглеждат много естествени на лицето и просто това е всичко, което търсех в една палитра с ружове- разнообразие от различни нюанси на неутрални ружове. Но най-хубавото е, че има един руж, който е по-ярък, следователно имате и един по-цветен руж. Не е ли това всичко, което търсите в една палитра с ружове? 
  
Единственото нещо за което не съм съгласна с Makeup Revolution,е че тази палитра е подходяща и за контуриране, защото както сами можете да забележите тези цветове са или прекалено оранжеви или прекалено розови за контутиране. Много ми харесват хайлайтърите в палитрата особенно този на втория ред- по-прасковения заради цвета му. А относно ружовете, много ми харесват 1вите два на втория ред от снимката със слочовете, идеални са когато искам да придам повече цвят на лицето си.

Като заключение искам да кажа, че тази палитра е идеална ако искате да имате повече варианти от ружове, но също така не искате да пръскате по 10 лева за един руж, има страхотен набор от цветове и си заслужава сравнително скромната цена, защото качеството ви го гарантирам. 

Продуктите на марката Makeup Revolution London можете да откриете на enzo.bg

Saturday, February 13, 2016

Nars-Mata Hari руж

    Днес искам да си поговорим за един много нежен и свеж руж, а именно Mata Hari от Nars. За съжеление съм забелязала, че това не е най-популярният продукт на марката, а трябва да бъде защото лично аз мисля, че това е най-перфектият лилавеещ руж, който някога съм срешала през живота си. Лятото и пролетта обичам да експерементирам с по-цветни ружове по лицето си и мисля, че тази пролет в ежедневното ми шкафче ще влезе този руж. 
   Нека да започнем ревюто от уникалната опаковка на марката както винаги. Не знам само аз ли съм така, но се чувствам доста по-уверена когато държа това съкровище в ръцете си. Вече имам една публикация за руж на Nars,обаче бебе вариянт, която можете да прегледате тук. Този път ружът, който притежавам е в пълен размер, което ще рече 4.8g. Да аз тръгнах да ви говоря за опаковката а на къде отидох... Опаковката е типичната за NARS- изчистено, матово черно, с голям бял надпис“NARS” в горната част.Самият руж бе добре опакован в картонената кутийка на нарс и вътре поставен в още един картон, който не позволява на продукта да се мърда и по този начин го предпазва. Отвътре ружът идва с голямо огледало, което аз мисля, че е много практично и със станиолче, на което пише NARS с големи черни букви, което да предпази самият руж.
   Да си призная в началото много ме беше страх за този цвят дали ще подхожда на цвета на кожата ми, но си казах какво пък риск печели,  риск губи. От както отворих ружът и го зърнах се влюбих..Такова нещо не притежавах до сега в колекцията си и много се радвам, че вече имам, нямате си на представа колко е красив. Цвета бих го определила като средно-тъмно малинено розово със студени подтонове и лъскъв блясък.
   Ружът е многодобре пигментиран, така че бих казала на момичетата с по-светла кожа да внимават- малко стига за много, а на тези с по-тъмна кожа- не се притеснявайте да наслоите продукта за да се забелязва, само не прекалявайте. 
   Има мека, финно смляна текстура което го прави много лесен за блендване, което е от огромен плюс при продукт с този цвят и такава пигментация. 
  Mata Hari стои пре спокйно на кожата ми 8 часа и на 9тия малко по малко започна да избледнява. 
  Нещото за което най-много ме беше страх е дали този руж ще изглежда естествено на лицето, но както аз обичам да казвам изглежда все едно леко сте се изчервили, е в случея е по-розово, но няма значение,изглежда много красиво и нежно. Аз казах, че е подходящ за пролетта и лятото, но разбира се това не ви задължава да го носите само тогава, убедена съм, че ще успеете да го съчетаете добре и през по-студените месеци ако имате желание ;). 
  Като заключение искам да кажа, че Mata Hari е един руж, който заслужава много повече внимание от това,което му се обръща. Аз лично мисля, че това е един много сполучлив продукт на марката и всяко момиче харесващо цветни ружове трябв да го притежава.

На най-добри цени можете да намерите продуктите намарката Nars на enzo.bg