Thursday, October 29, 2015

Maybelline New York- Color Tattoo On and on bronze Review

Надявам се да сте имали успешна и хубава седмица. Моята за съжаление не беше никак хубава-мои приятел пострада много лошо и се надявам акоима религиозни сред вас да се помолите той да  се оправи, тъй като състоянието му е много критично... Както и да е, не е това темата на публикацията ми днес, колкото и да ми е трудно си бях казала, че ще ви изкажа мнението си за толкова популярните сенки на Maybelline New York- Color Tattoo.

Както може би вече сте запознати последната година/две (не съм сигурна на 100% кога ги пуснаха в България) те са доста популярни и обичани кремообразни сенки- и има защо. Имам няколко от сянките, но днес съм решила да говоря по-специално за така популярният „On and on bronze или както му е името в Америка “Bad To The Bronze”.
Продуктът обещава 24 часова издръжливост и аз като човек с мазни клепачи бих потвърдила. Е не знам за 24 часа, но на мен лично ми издържа от 6:30 сутринта до 23 часавечерта или поне докато не си махна грима в края на деня. Цветът остава на окото дори и без основа отдолу заради кремообразната си консинстенция. Определено цветовете на различните продукти не изсветлява след няколко часа, а си седи толкова наситен както и в самото начало. Сенките идват в 9 различни цвята поне за България. Мисля, че има доста добър подбор от цветове- за момичетата като мен, които предпочитат по-неутрален грим има хубави неутрални цветове, а за по-креативните и шарени момичета има много красиви искрящи цветове.

Бърз трик: Ако обичате да придавате малко цвят в грима си, но ви е страх да експерементирате, тези сенки за идеални за нанясянето на малко pop of color под долните мигли иседи уникално за пролетния и 
летния сезон ;)

Относно цвета-  „On and on bronze“ е много красив кафяв цвят, както може би се досещате и от името. Аз лично дори го определям като металик цвета и това много ми харесва. Мисля, че един много красив цвят за целият клепач (на мен поне ми е малко трудно да рабтя с тях в згъвката на окото, тъй като както вече споменах са кремообразни).


Опаковката им е много симпатична- малко стъклено бурканче, което много ми напомня на MAC paint pots. Много момичета ги определят като двойници на MAC paint pots и казват, че са почти еднакви, но за съжаление аз не мога да кажа, тъй като не притежавам този продукт. Цветът на сянката можете да видите от другата страна на тубичката, което спестява време, ако като мен притежавате няколко.

Много обичам да нанасям този тип продукт с помоща на плоска четка по възможност по-твърди и гъсти косъмчета (подобна на тази за коректор от Oriflame) и след това да мина и да размажа по-добре с пръст- мисля, че това придава на цвета много красив и естествен завършек.

Като цяло това е един уникален и много лесен за използване продукт! Подходящ е какт и за в ежедневието, така и за някой по-специален повод. Ако си търсите дълготрайни,лесни за нанасяне и достъпни сенки определено погледнете  тези на Maybelline.

(Искам да се извиня за това толкова кратко и не напълно изчерпателно ревю, но както вече споменах съм много притеснена и разтроена, но все пак исках да кача нещо в блога си, надявам се все пак да ви е харесало и да се върнете в блога ми!)


Продуктите на Maybelline New York можете да намерите на най-добри цени на enzo.bg

EOS- lip balms

EOS са страхотна компания! Продуктите им са много добре направени, на добри цени и действат страхотно! Не мислите ли и вие така? Обожавам уникалната им шарена опаковка!

Към днешна дата от EOS притежавам два от техните кръгли (под формата на яйце) балсама за усни. Първият им плюс е, че не се губят из чантите ми и не ми се налага да прекарвам минути в ровене из чантата ми да ги намеря, както с балсамите в обикновенните гилзи. Също така са много по-удобни за хващане и за нанасяна върху усните.
Както вече споменах притежавам два от балсамите им- Summer Fruit и Sweet Mint. Summer Fruit е в червеникавото яйчице, а Sweet Mint е синьото яйце. И двата продукта са уникални, но все пак различни в това, което правят.

Определено, когато ги нанесете на усните си имате чувството, че сте нанесли балсам за милиони. Много са глатки и са много меки върху усните. Формата на балсама прави нанасянето им много по-лесно защото за части от секундата си ги нанесъл върху цялата усна.

Sweet Mint:


Sweet Mint е най-добрият балсам за сухи и напукани усни! От както дойдоха студените дни във Варна усните ми станаха много сухи и дори започнаха да се напукват L.  Балсамите ми на Maybelline Baby Lips просто не вършеха никаква работа с предодвратяването от напукване. Имах нужда от нещо, което няма просто да маскира сухотата на усните ми, както другите продукти, ами ще я премахне дълготрайно.

Този продукт определено успя! Определено можете да усетите ментата в балсама, първата секунда го усещате да охлажда но после чувството е уникално! Не е балсам,който да гори на усните ви, просто го охлажда и можетеда усетите как въстановява усните ви! А най-хубавото е, че ухае уникалко, но още по-хубавото е, че е и много вкусно хихи.

Ставя усните ви доста здрави и меки! Това се превърнаха в любимите ми балсами и не мога да преживея зимата без тех! Имам нужда и от останалите просто! ;дд

Сега нека да ви разкажа и за Summer Fruit.

Обожавам миризмата и вкуса на това съкровище! Смесица от ягоди, боровинки и прскови. Можете ли да кажете Yam? Ткака както е вксно на вкус, така е вкусно и на мирис! :3
Много ми допада, че са 95% органични и не съдържа никакъв петрол! Харесва ми факта, че можете да получите добра хидратация на усните без да омазнява, както се получва, когато има петрол като добавка. Вместо това балсамите на EOS съдържат мсало от шеа и жожоба,които са изцяло естествени и натурално умекотители и хидратанти. Страхотен избор EOS! Ако обаче търсите блестящ балсам- това не е за вас! Това е да накара усните ви да са здрави и хидратирани! Аз самата не си падам по блестящите балсами. Според мен точно за това сагланцовете за усни,а предназначението на балсамите е съвсем различно!

Още положителни качества в балсамите на EOS:
-Дълготрайна хиидратация;
-Масло от шае и витамин Е;
-Оставя усните меки;
-Лесно се нанася върху усните;
-Въртящо се капаче;
-Без глотеин;
-Без парабени;


На най-добри цени, продукти на EOS, можете да намерите в сайта на enzo.bg

Rimmel London Match Perfection Skin Tone Adapting Concealer

Йей! Най-накрая пиша ревю за коректорът на Rimmel-  Rimmel London Match Perfection Skin Tone Adapting Concealer (луха доста дълго име ;дд) Исках дасе уверя, че съм го използвала прекалено дълга преди да дам каквото и да е мнение за него. Две категории от грим рутината ми за които съм доста скиптична- гон дьо тени и коректори.

Нека да започваме!
Сдобих се с него преди месец благодарение на enzo.bg, като търсех коректор, който няма да изглежда прекалено сухо под очите ми (надявам се ме разбирате какво имам предвид). Коректорът е създаден да се адаптира към цветът на кожата ви, но също така е и коректор 2 в 1- става и за озарител под очите.
Аз имам следният проблем- В дни в които не съм си отпочинала добре (винаги в учебно време) имам лилаво-сини кръгове под очите, които определено обичат да изкачат не зависимо какъв коректор използвам за да ги прикрия.
Какво си търся- Определено искам коректор който да си върши работата по предназначение, а именно да прикрива кръговете под очите без те да изкачат по някое време през деня.
Цветът,който аз си поръчах е 010 Ivory и мисля, че това е най-светлият който се предлага в сайта. Не съм с много светла кожа, но обичам коректорите за под очите ми да са по-светли за да озарят погледа ми,и този върши страхотна работа и в това и в това да прикрие кръговете ми, когато ги имам и да си седят скрити докато не го сваля от под очния контук.
Опаковката е напълно обикновенна- трябва да се стисне за да излезе продукт между меките косъмчетата, които има като четчица. Едиснственият проблем,който съм имала с този продукт е, че понякога излиза прекалено много продукт и не мога да го контролирам, но разбира семоже да е просто защото сутрим много бързам да се гримирам за училище за да не закъснея.
Доста време ми отне докато разбера как е най-добре за мен да нанасям този коректор. Първия ден го нанесох под формата на триъгълник, директно от неговата четчица, под очите ми и го размазах с гъбичката на Ebelin. На следващият ден реших да постая просто няколко точици под очите ми да го размажа с безимения си пръст. На третият ден направих същото, но го размазах със сетинг четката на RealTechniques. Да си призная съм най-доволна от начиниа на нанасяне първия ден. Не че другите не действан,но просто според мен първият ден изглеждаше най-естествено.
Малък трик: Ако оставите коректора 5-10 секунди преди да го размажете под очите щеполучите по-добра покривност J
Относно пигментацията съм много доволна. Както вече споменах си търсякоректор, който да прикирие проблемната ми зона, да остане цял ден скрита и разбира се да излглежда естествено. Точно това и получих от този продукт. Изглежда много ествствено (разбира се трябва да внимавате много да не прикалите с него, защото тогава щестане зле) и стои без да помръдне цял ден.
Като закл‘чение ще кажа, че много харесвам този коректор. Не знам дали ще си го поръчам на ново, тъй като има още много други, които изкам да тествам, но кой знае може би след време.

А на вас кой ви е любимият коректор?

Коректорът можете да намерите на най-добра цена в сайта на enzo.bg

MAC- Kinda Sexy lipstick

Здравейте!

Днес е време да напиша поредното ревю и отново мисля да говоря запродукт за устни на марката MAC. На скоро си закупих няколко нови продукта за усни на марката и нямам търпение да ви споделя мнението си за всички. Червилото за което ще говорим днес е Kinda Sexy. То е много красив и лесно съчетаващ се цвят. Много съм щастлива, че добавих това бебченце към колекцията си.  Ако искате да разберете подробно моето мнение за това червило, продължавайте да четете!

Опаковка:
Нека както винаги да започнем с опаковката. Червилата на MAC са ми слабост (заради опаковката). Според мен винаги изглеждат много елегантно и обожавам да ги гледам докато си седят на тоалетката ми или да ги вадя от козметичната ми чантичка. Семпло, но все пак стилно, обожавам това!  

Цвят:

Сега е време да отделим внимание на цвета! Kinda Sexy е матово червило, както можете да видите от снимките.  Няма никакъв блясък към него. Също таке е много пигментирано- едно нанасяне е достатъчно за да покрие целите ви усни. Цветът е неутрално коралово според мен.  Това е онзи тип червила, който е все пак доста неутрално, не не е и от типа „твоите устни, но по-хуав цвят“ ако ме разбирате. Определено продава малко сексапил към вида ви. Мисля, че чветът е много красив. Според мен е перфектният toned down (не мога да го измисля на бг отново) коралово. Мисля, че чветът би похождал на много различни цветове на кожата, определено е един универсален цвят. Според мен много би акцентрирало на зелени или сини очи!

Ткстура:
Това червило е напълно матово! Но всъщност не е като типичните сухи матови червила, а по-скоро е маслено с матов завършек. Повечето червила на MAC не акцентрират върху моите сухи очастъци, но това е особенно добо за хора със сухи устни, които искат този матих завършек. И макар, че цветът първоначално е светъл, към края на деня е все така красив.

Мисля, че Kinda Sexy изглежда доста добре и самостоятелно на усните и естествено, но ако все пак искате нещо по-така опитайде да го комбинирате с моливът за устни от MAC в Spice. Тези двете са направо комбинация убиец според мен!

Подобно на всики червила на MAC, които притежавам това също е УАУ! Мисля, че Kinda Sexy е добър избор, за ноякой който търси добра алтернатива за неутрални усни без кафеникави под тонове. Някои хора просто не си падат по кафевите Кайли Дженър усни. Ако и вашият случей е такъв, тогава това червило е перфектният вариант за вас, защото е доста по-коралово. Матовата формула на червилото, както вече казах, не изсушава усните ви! Определено ви препоъчвам този цвят ако се колебаете, кое червило на марката да си закупите!
Това е всичко за днешото реевю! Надявам се да сте останали доволни и да съм ви убедила колко е страхотно това червило всъщност! Не забравяйте да прегледате и другите ми публикации!
Реших като за финал да ви споделя плановете ми за деня, за да ви запозная малко повече с личният ми живот! Днес с приятеля ми трябва да отидем до една сладкарница за да разгледаме тортите и да изберем за 18тият му рожден ден! Брат ми се върна от почивка в Холандия и сега ще разказва как е било и какво са впечатленията му! Малко по-късно трябва да седна да си науча, тъй като нали днес е не учебен ден заради изборите.  Какви са вашите планове за деня? Бих се радвала да ги споделите в коментарите по-долу! Приятен ден ви желая мили мои!


Червилото на MAC Kinda Sexy можете да намерите на най-добри цени в сайта на enzo.bg

Cindy-Lou Manizer

Здравейте,красавици!  Как сте? Как мина денят ви днес?

Някои от вас може би знаят, че на последък съм обсебена от Хайлатърите. Имам ли нужда от толкова много? Не. Всеки ден ли ги използвам? Не. Но харесва ли ми да ги притежавам? Да. Ще продължа ли да си купувам? Да.


Може би вече знаете, че Mary-Lou ми е любимият хайлайтър, така че, разбира се, трябваше да изпоробвам и Cindy-Lou Manizer-а отново на марката TheBalm. В това ревю, ще го сравня с Mary-Lou.

Идва в опаковка от 8.5g, което за хайлайтър с такава пигментация е много!
Много прилича на Mary-Lou и на Betty-Lou (който аз за сега не притежавам, но кой знае за в бъдеще)- те идват в много луксозна пластмасова опаковка, имат голямо огледало и много сладък закачлив стил на опаковката. Много ми допада стила на опаковката. Продуктите са създадени да бъдат мултифункционални- могат да се използват както на лицето, така и на очите.

БАМ- само забележете цвета! Цветът е УНИКАЛЕН и както може би знаете е създаден за да играе ролята на хайлатър. Цветът му е много блестящо прасковено розово, който би изглеждал много красиво като хайлайтър на по-тъмен цвят кожа, но и като много красив блестящ руж на по-светли дами.

Mary-Lou е с цвят шампанско и е типичният хайлайтър, докато Betty-Lou е блестящ бронзов цвят и предполагам е създаден да бъде по-скоро бронзант. Cindy-Lou, предполагам, е създаден за да бъде блестящият руж в триото.


Хората с среден цвят на кожата биха погледнали продукта и биха си казали „Как се предполага да нося този цвят?“ , лично аз го нося като хайлайтър и руж в едно. Когато съм с прасковен руж го нанасям на местата на лицето, които искам да озаря и по този начин просто добавям малко блясък или го нанасям съвсем леко направо като руж. Не бих го нанесла като хайлайтър ако не нося прасковен или розов руж, защото би изглеждало странно да имаш розово на частите от лицето, които искаш да озариш.
Въпреки, че много пигментиран и не ти трябва много от него, не е толкова крещящ и блестяш колкото Mery-Lou, така, че можете да попрекалите с него и пак да не излглеждате като диско топка.

Нека сега да ги сравним.
Както виждате от снимките Cindy-Lou е по-прасковен цвят с розови шимър частички. Това е като тебешир и сирене с Mary-Lou, който е почти като стена на смело шампанско с блясък. Помислих си, че трябва да ги сравня, така че хората притежаващи Mary-Lou могат да видят колко са различни в действителност.


Докато разглеждах слочове на Cindy-Lou, забелязах, че е страхотен двойник на MAC-Stereo Rose, който е Mineralised Skin Finish от лимитирана колекция,следователно хората се избиват за да се сдобият с него. Забелязах, че Stereo Rose е малко по-розов, по-тъмен и по-блестящ, но ако наистина искате да го пробвате, а нямате възможност да се доберете до него, като мен, ви препоръчвам да си вземете Cindy-Lou.


Като заключение ще кажа, че според мен това е един уникален продукт- хибрид между руж и хайлайтър, но наистина върши страхотна работа! Придава по-мек блясък от традиционния бял хайлайтър.  Много е подходящ за блестящ руж или като добавка на вече нанесен руж! По принцип не съм голям почитател на блестящите ружове, но с продукт като този обичам да минавам над ружа само на избрани от мен места и стои много естествено. Не е може би продукт, който задължително трябва да притежавате, но определено влиза в повече уподреба от колкото предполагате! Лично аз съм влюбена в продукта и си го използвам с голямо удоволствие!
А какво е вашето мнение по темата?

На най-достъпна цена можете да намерите в сайта на enzo.bg

MAC- Desert Rose Blush


Никога не съди за ружа по опаковката! В малкото ми посещения на магазина на МАС никога не съм го заглеждала, но на скоро когато гледах сайта на enzo ми грабна окото и реших да си го поръчам. Марката описа цвета като червеникаво бурдо. В моите очи цветът е красиво, тъмно розово с лилави оттенъци. Но не е барбено розово или пастелено. Идеален цвят вдъхновен от 90те години на 20ти век. Бих казала, че уникално ще се съчетае с така любимите на Кайли Дженър неутрални матови устни. Страхотен неутрален цвят, нито е прекалено розов, нито прекалено топъл. Още нещо, което ме спечели е, че ружът е матов, а не притежавам други матови ружове.

Ружът е с много добра пигментация и е точно цветът, който е и в самата опаковка,когато се нанесе на кожата. Както обичам да казвам, малко стига за доста, така че не е нужно да вземате много от продукта. Издръжливостта върху лицето му е много добра и на мен ми издържа цял ден. В края на деня не изглежда резпокъсано (в смисъл тук да има, тук да няма). Ружът е с уникална текстура, която се блендва уникално върхи лицето. Веднага придава блясък и цвят на лицето без да бъде блестящ или озаряващ, което го прави страхотен ежедневен цвят. Също така забравих да спомена, че ружът е подходящ за всеки цвят кожа.

Може би не е с гладката текстура на ружовете от Sheeretone серията, но не е и прекалено груба. Много добре се нанася с пухкава четка за руж и както вече казах седи много естествено.

Тъй като ружът е матов, както и бронзанта който използвам (ако се чудите е средният цвят от палитрата на Barry M- Flawless Chisel Cheeks Contour Kit) обичам да нанасям от озарителя на TheBalm-Mary-Lou или ако съм в настроение за нещо по-цветно Cindy-Lou отново на марката.

Опаковката на продукта е типишната опаковка на марката- черна мат, с прозрачно капаче, на което с черни букви е изписано MAC.

От доста време жадувам за руж на MAC, но както знаете съм от Варна и от както съм обсебена от гримове не ми се е случвало да имам път към София. Докато бях в Лондон често влязах в магазини на марката, но вече бях останала без пари (да колко типично за мен .-.) и нямах късмета да се сдобия с нещичко от там. Ружът си го поръчах на сляпо от сайта на enzo.bg, дори не се бях разровила за слочове на продукта, беше супер спонтанна и необмислена покупка, за която определено не съжелявам! Както мисля, че съм споменавала вече не нося грим всеки ден (може би нанасям 2 максимум 3 пъти седмично), но от както притежавам това лошо момче, винаги посягам към него без дори да ми трепне окото! Супер доволна съм от поръчката си и нямам търпение да тествам още продукти на марката! Ако си търсите хубав ежедневен руж, лично аз (и съм обедена, че не съм единствената) бих ви препоръчала този, мака да е от по-скъпите брандове.
За хората, които нямат възможност да се сдобият с него, мисля, че страхотен двойник е съименника му от NYX- desert rose.

На най-добри цени,ружът можете да намерите в сайта на enzo.bg

Rimmel- Wake Me Up


Здравейте! Днес реших да си говорим за Rimmel Wake me up фон дьо тена. Тъй като този продукт е нов в моята колекция реши да разделя review-а на две части- 1ви впечатление и самото review. От година някъде съм хвърлила око на продукта и единствената причина толкова време да е седял само в wish list-а ми а да не съм се сдобила с него е, че всеки път когато исках да си купя нов продукт от тази категоря нещо ново тъкмо бе излязло и си взимах него, а не исках да трупам прекалено много продукти от тази категория. Преди няколко дни се сдобих с него и днес за 1ви път го тествах. Ето го и 1вото ми впечатление.
Ще започна с опаковката.  Както предполагам сте виждали, е в опаковка от 30 ml със стандартана за Wake me up серията от Rimmel оранжева капачка. Бутилката е стъклена и не много лека.
Фон дьо тенът се нанася доста лесно, тъй като е с по-видниста консистенция. Намирм за изключително лесно нанасянето му с апликатор- за по-малко от 2 минути  имате перфектен грим. Покривноста му бих казала, че е средна. Има възможност да се наслои, но аз не съм изпробвала, защото според мен ще изглежда доста неестествено.
Продуктът има ситни блестящи частички, което мисля, че го прави идеален за суха кожа, за да придаде този така обичан от много хора dewy ефект. Тъй като аз съм с по-мазна кожа в Т-зоната, мисля, да си го пазя за зимата, когато кожата ми е по-суха. Издръжливостта му е бих казала добра (на моето лице ми издържа околу 5-6 часа, имайки предвид, че аз имам лошият навик да си пипам лицето нон стоп)
Цветовата гама, която се предлага тук е от мисля, че 3 цвята, като аз имам Ivory, а аз не съм много светличка, което може би ви навява на мисълта, че не е подходящ за прекалено светли момичета, за съжаление.

"Нашият пръв фон-дьо-тен, който видимо "събужда" кожата, осветява я и й придава сияен блясък с безупречен финиш.Действа против умората, с пептиди и комплекс от витамини". 
Всъщност, аз си търся точно такъв фон-дьо-тен.Като цяло аз имам малко проблеми с проблеми с кожата, имам по някоя пъпка тук-таме, както и няколко петна от акне по бузите си, но те не ме притесняват. Ако не се наспя или въобще понякога имам уморен вид, кожата ми става сива с много дълбоки сенки под очите, така,че за през деня аз търся точно това "здравословен блясък".Фон-дьо-тенчето е точно такова, нежно придава дискретен блясък и ефирен свеж вид на кожата ! В крайна сметка никой продукт не може да направи от кожата ви чудо, но фон-дьо-тена е основата на всеки грим, той е ядрото най-важното нещо за здравия вид на кожата и доброто и състояние. Всички знаем и навярно си спомняме, как в по-крехка възраст допускали големи грешки при избора на такива продукти.И един малък съвет от мен, ако мога да си позволя да дам, разбира се, за дамите, които имат суха кожа, ползвайте течни Фон-дьо-тени.


Като заключение ще кажа, че този продукт определено ще си го взема отново и отново!

На най-дбра цена можете да намерите в сайта на enzo.bg

Monday, October 5, 2015

Maybelline- Lash sensational


Здравейте, момичета. Днес реших да говорим за една много любима тема от нас дамите, а именно нашите мигли. Попринцип аз съм с доста дълги и гъсти мигли, но при мен (поне за миглите) важи правилото колкото повече, толкова по-добре. Ето защо в продължение на години аз бях в търсене на тази една спирала, която ще спечели сърцето ми и ще изпълни капризите ми за по-обемни и дълги мигли и ето на, тя се появи в живота ми. Сигурно сега се чудите за коя спирала говоря, нали? Както може би знаете (ако не под камък ли живеете?) спиралата на Maybelline- Lash sensational много нашумя тези няколко месеца, е повярвайте ми има защо! Точно това е спиралата за която ви говоря- перфекционизъм в малка опаковка от 9.5ml. Може би сте на ясно като цяло с факта, че мейбълин имат доста спиали и всичките им са сполучливи. Някои от спиталите им са идеални за долни мигли само, други само за горни, а трети и за двете. Бих казала, че тази е от третия вид.
Опаковката на спиралата е розово злато с черни надписи, колко изискано, нали? Има типичната за спиралите на марката опаковка. Четчицата и е силиконена. Зъбците са събрани заедно и самата четка има формата на полумесец. Четката е интересна и мисля, че всеки трябва да си поиграе малко, докато усети своя начин за нанасянето на туша с нея. Аз лично я обръщам настрани и повече работя  с дългите зъбци. По-късите зъбчета слагат повече от течността и придават обем, докато другите работят за нанасянето по дължините. Спиралата се нанася много лесно и само с няколко наслагвания ще получите перфектните мигли. Друго много хубаво нещо е, че с тази спирала няма да се налага отделно да извивате миглите, тъй като четката прави това вместо вас и ви скъсява ежедневната грим рутина с една стъпка сутрините, когато бързате, а и признайте си, на кой му се занимава да си извива миглите сутрин? Поредният плюс на тази спирала е, че не се размазва. Дори когато си наплискам лицето с вода стои, по едно време се хванах да я разгледам цялата хубаво за да видя да не би да съм взела водоустойчива, но не съвсем обикновенна си е. Дори си ходих на плаж с нея през лятото и смея да твърдя, че нито слънцето (или по-скоро ефекта от слънцето върхи кожата ми) успя да я размаже, нито водата.
Определено поредният продукт който си заслужава. Коя е вашата любима спирала?
Знам, че преди започвах ревютата си с информацията за марката,но днес реших така да го приключа. Maybellin е американска световно известна марка гримове, продаван по целият свят. Както може би знаете L'oreal притежава Maybellin . Мотото на марката е: "Може би тя е родена с това. Може би това е Maybellin" Марката е била създадена през 1915 година от 19 годнишнят Том Уилямс. Момчето се вдъхновил за марката,когато един ден видял сестра си Мейбъл да слага смесица от Вазелин и прах от въглижда върху миглите си за да ги направи по-тъмни и обемести.
Можете да закупите от сайта на enzo.bg

Catrice- Camouflage cream concealer


Здравейте! Преди да поговорим за този уникален коректор от Catrice искам да спомена някои неща за марката. Едно от нещата заради които обожавам тази марка е, че не изпробват продуктите си върху животни. Другото нещо е, че CATRICE никога не пропуска тенденция, акцент или детайл. Серията продукти е изключително пълна: богат избор от винаги модерни цветове за разнообразни стилове. Продукти с висококачествени съставки, луксозни текстури и иновативни формули. Два пъти годишно 25% от асортимента на CATRICE се обновява и винаги откривате нещо ново.
Ето, че тези дни съм болна и съм разбира се със запушен нос, което води до много много зачервявания в зоната на носа, а и на всичкото отгоре е специалният момент в месец, което ще рече, че съм се и опъпчила и смело мога да твърдя, че тези няколко дни моето спасение беше Catrice- Camouflage cream concealer. Един уникален коректор с пълно покритие и най-хубавата част- бюджетен продукт. Не случайно е наречен камофлаж. Няма нещо, което да му отбягне, няма пъпка, която не ми е прокрил, няма зачервяване, няма петно, дори се опитах да прикрия бемка и се получи страхотно, нямаше как да се разбере за нея, освен ако аз не кажех. Наистина един уникален продукт. Някои от вас може и да знаят, че не нося грим ежедневно, точно заради проблемите с кожата ми, но когато не ми се гримирва, а трябва да прикрия някое зачеврвяване или голям белег винаги прибягвам към това бебченце. Вече дори има една огрома дупка по средата си и мисля, че е време да си взема back up от него, тъй като наистина ми е останало много малко от него.
   Опаковката на продукта е пластмасова, черна и с прозрачно капаче. Харесва ми факта, че е изчистена и семпла. Капачката се затваря плътно, като няма опасност да се отвори сама.  
Консистенцията на продукта лично аз определям като малко суха, гъста и не особено мека. Не е от прекалено кремообразните продукти, което е добре, защото не се събира във фини линии, но ако го използвате върху дехидратирана зона, то ще подчертае сухотата и.
Покривноста му, както може би вече се досетихте е много много добра. Не е подходящ обаче за коректор под очите, защото е прекалено сух за тази зона. По-скоро е добър за прикриване на несъвършенства по лицето, като пъпки, малки белези и петна.
На мен лично според зависи от това в коя част на лицето го нанеса ми издържа много дълго време. Ако е в по-суха зона издържа цял ден, ако обаче е в по-мазна бих казала, че до късният седобяд няма и помен от него.
Коректорът е наличен в 3 различни цвята- 010 Ivory, 020 Light Beige and 030 Rosy Beige.
Няколко мои приятелки ми се оплакаха, че им е трудно да го размажат, но аз лично използвам пръсти и ми е изключително лесно, тъй като топлината на тялото ми леко го омекотява и става много по-лесно да се работи с него.
Това определено се преврна в моят holy grail коректор и бих си го купила отново и отново и отново. Определно един дрогериен продукт, който си заслужава!

Можете да закупите от сайта на enzo.bg

MAC-Angle


Добър вечер от мен. В днесшният пост реших да направя едно ревю на едно от години искано от мен червило- MAC Angle. Гледайки го в интернет пространството чветът на червилото много грабна окото ми и веднага започнах да го искам, дори го и сънувах хаха ;дд както и да е, не много отдавна ми се отдаде възможноста да се сдобия с него благодарение на enzo.bg.

Ккакто и другите ми ревюта и това ще започна с история на бранда- Make-up Art Cosmetics (съкратено MAC) е основана в Торонто, Канада. Гримьорът и фотограф Франк Тоскан и собственик на салон Frank Angelo, остава разочарован от факта, че няма достатъчно добра декоративна козметика подходяща за снимки и поради тази причина той решава да създаде своя собствена. Първоначалното място на създаването на козметиката било в кухнята им, а мястото където са започнали да я продават било салона на създателя. Първият магазин на марката бил създаден през март 1984 година в Торонто.

Червилото е от Frost lipstick серията на MAC. Червилото е 3gr и е в типичната за MAC гилза-изчистено, елегантно черна,матова, заоблена отгоре със сребърен надпис и соребърен пръстен през средата. Разбира се червилото си дойде и с типичната за марката картонена опаковка.
Червилото е едно от нюд червилата на марката. Бих опреличила цветът като неутрално бебешко розово със син подтон. Продуктът има съвсем миниатюрни шимър честички, но така и следва тъй като е от Frost червилата.Това червило е идеално тъй като хем не крещи „Хей вижте ме“, но не и от тези цветове, които ви карат да изглеждате болни. Идеално е както и за през деня, така и за някоя нощна романтична среща. Идеалният your lips but better, както много влогърки и блогърки обичат да казват Изключително лесен е за комбиниране с какъвто и да е грим и тоалет. Идеален ежендневен цвят. Лично аз се чувствам може би една идея по-уверена, когато съм с него на устните и повярвайте ми не е само заради марката, но и заради самият цвят. Цветът е много пигментиран и много лесен за нанасяне, не е нужно да се наслагва, достатъчно е веднъж да мините устните и да видите уникалният му цвят. (Лично аз обичам след като съм го нанесла да го потупам малко с пръст върху усните си за по-естествен финиш) Нещо, което съм забелязала при него е, че подхранва усните ми, нещо което е от голям плюс, тъй като аз лично държа моите устни да са гладки и хидратирани. Искам също да добавя, че червилото е малко по-glossier (Бпже днес не ми идват думите на български) и лесно може да бъде заличено от усните ви. Искате ли да ви издам една тайна? Това червило е любимото на така извесната Ким Кардашиян. 
Не зависимо кой мъж е до вас дами, дори и да е Брат Пит, това червило ще ви накара да се чувствате много по-уверени и секси.
Аз лично обожавам този продукт! Опеределено е един от онези продукти, които знаете, че ако ви свършат ще си купите на ново.

Можете да намерите на най-добри цени в сайта на enzo.bg

NARS- Super Orgasm

Здравейте, днес съм решила да пиша за руж на марката Nars-Super Orgasm и тъй като в предните ревюта ви запознавах със самата марка, реших и днес да направя такапреди да започна. Брандъд NARS е бил създан през 1994 година от Франсоа Нарс. Първият появил се продукт в магазините на марката са червила и моливи. През 1995 година той пуснал първата си пълна гама от козметични продукти в черни опаковки с бели букви (които са се запазили и до ден днешен), Не много след това,марката е била най-продаваната марка гримове в Barneys . През 2000 година, Shiseido купува марката.

Както може би разбрахте реших да ви споделя моето мнение за така извесният руж от NARS Super Orgasm. Много блогърки и влогърки споделят менинето си за този продукт, някои са влюбени в него, други не чак толкова, аз лично съм от влюбените в него.Много исках този продукт, но не бях сигурна дали искам големият вариант или бейби варианта, накрая прибегнах към минито, тъй като това е чвият продукт на марката, който си взимам и малко ме беше страх, че няма да ми хареса и парите ми ще са отишли на вятъра, но определно не стана така. Бейби сайзът е 3.5g, а големият е 4,8g. Не е голяма разликата, нали?
Много хора твърдят, че е същият като Orgasm, но с повече шимър частички, не мога да кажа дали това е така, тъй като към днешна дата не притежава Orgasm. Цветът на ружа много ми допада и седи много добре на моят цвят на кожата. Признавам си, че нямам нищо такова в колекцията си.
Опаковката е типичната за NARS- изчистено, матово черно, с голям бял надпис “NARS” в горната част. Чесно да си призная в началото много тругно я отварях (въпреки, че имам руж на E.L.F със същата опаковка), но мисля, че беше повече от страх да не го счупя. Самият руж бе добре опакован в картонената кутийка на нарс и вътре поставен в още един картон, който не позволява на продукта да се мърда и по този начин го предпазва. Отвътре ружът идва с мини огледалце, което аз мисля, че е много практично и със станиолче, на което пише NARS с големи черни букви, което да предпази самият руж.
Цветът бих го определила като прасковено розово с златисти блестящи частички. Пигментацията е много добра и трябва да се внимава с този продукт при нанасянето за да не заприличате на клоун. На допир ружът е страшно мек. Много лесно се взима от него и с четка и с пръсти и още по-лесно се нанася и блендва. Лично на мен много ми харесва как си пасва с озарителя на TheBalm, за който ви говорех в предишната ми публикация, мисля че са идеалната комбина. Според мен това бебенце би подхождал на всяка жена не зависимо с какъв цвят на кожата е тя. Смея да твърдя, че ако можех да остана само с един руж до края на живота си, то той би бил NARS Super Orgasm. 

Продуктът можете да намертите на най-ниски цени в сайта на enzo.bg

TheBalm- Mary-Lou Manizer


Здравейте, днес съм решила да пиша за толкова извесният Mary-Lou Manizer от марката TheBalm. Последните няколко години както може би знаете интернет пространството е влюбено в този продукт и аз лично не съм чула лошо мнение за него. Много време се чудих дали си заслужава парите. Дкато се чудех все повече и повече хора започнаха да го хвалят и накраят вече не издържах и си го поръчах от enzo.bg. Ето го и моетно мнение (може вече дори да е станало банално да се говори за този продукт, но какво да се прави, заслужава си хвалбите)
Преди да поговорим за продукта реших да ви запозная малко повече със самата марка TheBalm. Освен гримове те предлагат много хубава грижа за тялото, грижа за косата и лакове. Марката залага на мотото "красота в пет минути" и за това има толкова много мултифункционални продукти (както този луминайзер). Уникалните продукти на марката са станали нейната визитна картичка, като предлага бързи поправки и чудни решения за един обикновен грим. Лесно съчетаемите цветове и уникалните формули на компанията позволяват на жените да събудят художникът въртре в тях, така че да могат да изглеждат и да се чувстват страхотно. Марката е била създадене през 2004 година от Мариса Шипман 
Опаковката на този луменайзер е типичната ретро опаковка на TheBalm. От пред можете да видите една руса мацка, вкарана в затвора, а малко по-надолу са написани нейните провинения. Опаковката много ми допада като идея, мисля, че е много забавна (нещо много типично за марката TheBalm) и оригинална (и мискя, че тук е момента да похваля марката за уникалните и оригинални ретро опаковки)
Продуктът има голямо огледало на капачето, което го прави много удобен при пътуване, а и е компактен- още един плюс. Друго нещо, което искам да добава за опаковката е, че е много стабилна и си лични от далеч, че не е евтип родукт, а също така е и тежчък.
Цветът е изключително красиво златисто с доста блестящи частички. Консинстенцията на продуктът е кадифена и е изключително приятна на допир, точно поради тази причина не се налага да се прилага голям натиск при взимане на продукта. Продуктът е страшно пигментиран, малко стига за много, не мисля, че притежавам по-пигментиран продукт от този в цялата си колекция. Аз лично обичам да нанасям хайлайтър (озарител) над ябълките на бузите ми, под веждата, над опашчитата на веждата, в най-вътрщната част на окото, по носа и над горната ми усна, бих казала, че две съвсем леки потапвания на четката в този златен продукт стигат за всичо това.От както притежавам продукта го използвам почти всеки ден и наистина бих казала, че се е превърнал в моят holy grail озарител. Когато го нанеса сутри за училище, стои докато не си изчистя грима вечер,което мисля, че е страхотно имайки предвид че постоянно бързам на някъде и лицето ми се омазнява. Забелязала съм, че когато пипна лицето си в тази област, продуктът не пада по пръстите ми, а стои запечата на мястото си.
Освен страхотен озарител за лице, този продукт е и уникална сянка. Обожавам да го нося на целия клепач за някой по-специален повод. Мисля също така, че би седял уникално за някой нощен опушен грим по целият клепач като лек акцент. Не отдавна гримирах най-добрите си приятелки с него за дискотека и те също са влюбени в продукта "Цяла вечер седя запечатан на лицата и на очите ни, това е чисто съавършенство" 
 Просто не мисля, че има достатъчно думи, които да опишат любовта ми към този продукт. Яд ме е на себе си, че не си го поръчах по-рано.
За цената вие получавате 8.5g продукт, който чесно ви казвам и да използвате всеки ден ще ви стигне до живот, както вече споменах стига за много. Мисля, че този продукт определено си заслужава,имайки се в предвид колко икономичен продукт е. Ако по някаква случайност го изгубя или счупя (да чукам на дърво, че това няма да се случи) веднага бих си поръчала нов без колебания! Не знам какво бих правила без този продукт.
Можете да намертите Mary-Lou Manizer на най-достъпна цена в http://www.enzo.bg/.



TheBalm-Down Boy


Здравейте,в днешният стден есенен ден, какво друго може да правя, освен да да изразя мнението си за поредният мой любим продукт за момента, а именно ружът от TheBalm Down Boy. Продукт, който исках от доста време и мисля, че определено е имало защо.

Преди да ви запозная с продукта нека ви разкажа малко за марката (не знам за вас, но аз обичам да знам по нещо за марката преди да си закупя техен продукт) Марката е създадене през 2004 година от Мариса Шипман, която решила да се отдаде на козметичние и куриози и да отиде в Amazon, от където си купила 11 за това как се прави грима и започнала да смесва неща в кухнята си. "Отлачих на тема гримове. Основах компанията, направих работен бюджет, наех химик и разработихме сайта." Тя е започнала интегрирането против стареене съставки, тройно грезован пигмент, приказни аромати... и ето как бил роден TheBalm. След 11 години можете да намерите продукти на марката както Paraben така и Cruelty-Free в световен мащаб.

А сега ето го и моето мнение за самият продукт- опаковката е типичната за марката-картонена с много хубава ретро мадама, приличащана модната икона Мерилин Монро, прзнуваща с няколко мъже. Когато отворите ръжът има огледалце от горната страна на капачето. Над самият руж е написано „So many men, so little time…”като една малка закачка, която на мен ми допада (и ето, че TheBalm отново доказа колко оригинални могат да бъдат с техните опаковки, оставиха ме без думи). Текстурата на ружа е мека и копринена на допир, но разбира се това е нещо много типично за марката. Цветът на ружа е много красиво меко бебешко розово има студен под тон и финиша му е сатенен. Смело мога да твърдя, че това е руж, който нося всеки ден и е изключително лесно да се съчетае с какъвто и да е грим и тоалет за деня-любимият ми ежедневен руж. Пигментацията му е уникална и е много лесен продукт за блендване. Според зависи това с каква ръка го нанасяте ръжут може да бъде както и много интензивен и забележим, така и едва да си личи, че сте слагали продукт от тази категория, а да изглежда съвсем естествено. На мен този продукт издържа на лицето ми едно осем часа и половина бих казала, а след деветият вече започва малко по малко да избледнява. Понеже ружът е светъл не го препоръчвам за момичета със по-тъмна кожа, освен ако не искате нещо по-коварно. Лично аз смятам, че този руж нанесен с четка тип ветрило става и уникален хайлайтър и аз лично съм получвала много комплименти за него носен така. Като цяло бих казала, че този продукт е мултифункционален, защото е и стахотна сянка за очи. Мисля, че е един изключителен момически руж/хайлайтър/сянка и определено си заслужава. 
За цената вие получавате 9.9g продукт. Според мен продуктът определено си заслужава, не мисля, че ще сгрешите, особенно ако сте фен на ружовете. Разбира се нямам търпение да пробвам и другите ружове на марката и кой знае, може да има и сравнение.

Можете да закупите на най-добра цена от сайта на enzо.bg